Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 1 – 7 лютого 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

Доля подарує вам якийсь шанс, наприклад, нову роботу або можливість поміняти місце проживання чи щось інше, цінне для вас особисто. Будьте обережні з новими знайомими. Вдалий час, щоб спокійно завершити тогорічні справи й розібратися з домашніми проблемами.

ТЕЛЕЦЬ

Важливий період, який дозволить розкрити свої здібності на професійній ниві. Не треба сумніватися, лінуватися й витрачати час та сили на дрібниці. Уникайте конфліктів на роботі та вдома. 

БЛИЗНЮКИ

Зможете досягти відмінних результатів й реалізувати далекоглядні плани. Використовуйте цей шанс. У любовних та сімейних справах на вас чекають приємні емоції та радісні події. 

РАК

Початок тижня надзвичайно сприятливий для кар’єри та бізнесу. Хоча не виключені деякі суперечності, але вам вдасться їх впевнено та коректно вирішити. У вихідні подбайте про комфорт і спокій. 

ЛЕВ

Цього тижня тримайте себе в руках. Не розраховуйте на швидке вирішення ваших проблем. Не зривайтеся на близьких людей. Навіть одне необережне слово здатне обернутися проти вас. Ви зараз у центрі уваги, сповнені сил та енергії. 

ДІВА

Різноманітних подій, турбот і метушні буде більше, ніж у минулому місяці. В деяких ситуаціях буде складно розібратися, тож навіть і не пробуйте. Все стане на свої місця і без вашої участі. Досить активний і напружений період.

ТЕРЕЗИ

Настає сприятливий період у професійних справах, бізнесі, діловому житті. Але не забувайте й про повсякденні сімейні справи. Кохана людина порадує вас дорогим подарунком. Попри труднощі й усілякі об’єктивні перешкоди, ваші справи на роботі й в особистому житті не такі вже й погані.

СКОРПІОН

Ви підсвідомо прагнете внутрішньої свободи, щоб жити так, як хочете ви самі, а не як вимагають обставини та ваше близьке оточення. Буде можливість залагодити кілька проблем. Залиште всі свої страхи та сумніви позаду, зберіться з силами та думками.

СТРІЛЕЦЬ

З›явиться шанс досягти успіху, отримати прибуток, закріпити свої позиції. Не чіпляйтесь із докорами до колег, друзів та коханих. А от у вихідні нарешті можна буде видихнути. 

КОЗЕРІГ

Зараз вам не потрібні зміни, авантюрні історії та ризиковані проєкти. Несподівані гості додадуть і клопотів, і чимало радості. У вихідні можливі суперечки в родині – виявіть терпіння. На вас чекають зустрічі з людьми, важливими для вас у професійному плані.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня з’ясовувати стосунки буде не так вже й погано – ви зможете вмовити колег, рідних і друзів на що завгодно. У вихідні будьте розсудливі у своїх витратах.

РИБИ

Напружений, але конструктивний період. Ви багато чого можете встигнути зробити. От тільки робота може завадити особистим планам. У вихідні постарайтеся не розчарувати рідних. З›явиться можливість зробити багато добрих справ.

 ЗакарпатПост