АНОНС. Дівчина намалювала картину кров’ю. Через півроку загинула у страшній аварії

До редакції газети ЯСНО звернулася киянка Софія Брич. Дівчина розповіла дуже дивну історію про свою подругу, яка загинула у 2016 році через чотири дні після весілля. Разом із чоловіком вони врізались у вантажівку і її тіло нагадувало криваве місиво. А все почалося з невинного бажання заробити через Інтернет.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Мріяла про білу сукню, лімузин та ресторан

Дарина виросла в небагатій родині. Їй завжди не вистачало грошей. Вона працювала із 16 років. Спочатку офіціанткою, потім покоївкою, ще певний час – у пральні в готелі. Після 9 класу вчитись нікуди не пішла. бо потрібно було заробляти. Її мати була алкоголічкою, жила завжди з різними співмешканцями. Дарина мала двох сестер та братика від різних батьків.  Дітей вона любила і завжди підтримувала, усе їм купувала.

Але коли їй було 17, познайомилася  з Сергієм. Це було велике пристрасне кохання. Через кілька тижнів пара почала жити разом. Знімали квартиру разом ще з двома студентами. Так було дешевше, але хоча б не доводилося дивитись на п’яні оргії матері Дарини. Сергій також був із небагатої родини. Сім’я була порядною, непитущою. але багатодітною. У нього було ще вісім братів та сестер. Сам хлопець був середнім. Також працював зі шкільних років. Із Дариною вони дуже добре розумілися. між ними ніколи не виникало непорозумінь. Вони справді були щасливими. На них приємно було дивитись.

Через два роки вони вирішили одружитись. Грошей на весілля, звісно, не було. А Дарина так мріяла про шикарну білу сукню, дорогий ресторан, гостей та лімузин. Від Сергія нічого неможливого дівчина не вимагала. Чудово все розуміла, що йому гроші також не падуть із неба. Тож почала сама вигадувати, як заробити. Вечорами після роботи почала малювати картини і продавати їх через Інтернет. Вона не була художницею, ніде не вчилась малюванню. Тож назвати її роботи шедеврами не можна було… Та покупці все одно знаходились. Дехто просто хотів підтримати дівчину та її мрію про гарне весілля.

Аби заробити більше одну картину Дарина намалювала кров’ю. За неї просила найбільше 30 тисяч гривень. Якщо за інші ледве давали по 2-3 тисячі, то на цю швидко знайшлася покупчиня, готова віддати всю суму.

Дарина дивувалася, але щиро раділа такій удачі. Жінка переказала їй гроші на картку, а картину дівчина вислала їй поштою. Вони ніколи не бачились, але Дарина показувала переписку, у якій дещо насторожувало • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост