Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 15 – 21 лютого 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

 Овнів чекає натхненний приємний тиждень. Можливі службові відрядження і вражаючі знайомства. Обережно – не втратьте голову, бо нова незнайома людина виявиться готовою закрутити з вами бурхливий роман. Також на цьому тижні очікується покращення фінансового становища.

ТЕЛЕЦЬ

У Тельців тиждень буде далеко не повільним, адже цим людям вдасться розпрощатись з усіма справами, які давно чекали їхньої уваги. Тому заряджайтесь гарним настроєм і не зважайте на дрібний негатив, адже попереду у вас світла та яскрава смуга у житті. Можливі нові зустрічі зі старими друзями.

БЛИЗНЮКИ

Астрологи попереджають Близнюків про те, що тиждень може початись далеко не на приємній ноті, але не варто перетворюватись у вогняну кулю та спалювати все на своєму шляху. Те, що зараз відбувається у вашому житті, допоможе у майбутньому, а вже до кінця тижня ситуація покращиться. Гарантовано!

РАК

Ракам на цьому тижні астрологи радять більше турбуватись про свій особистий комфорт та внутрішню гармонію, адже ваша довірливість та наївність інколи заважає цьому. Пора оберігати себе від токсичних людей та тих, хто залишає лише негатив. Ви варті значно кращого. Сміливо розлучайтеся зі старими знайомими, яких ви колись вважали друзями, вони лише гальмують ваш рух вперед.

ЛЕВ

Левам цього тижня не буде зайвим навчитись не брати так близько до серця слова та дії інших людей. Ви не маєте переймаєтесь через вчинки тих, хто насправді не має впливу на ваше життя. Тому головна місія цього тижня: зарядитись енергією, настроєм та отримати нові цілі. А вони вже незабаром вималюються на життєвому горизонті і можуть бути дуже глобальними.

ДІВА

У Дів нарешті починається той етап у житті, коли лише від вас залежить те, що буде далі. Тому пора взяти під контроль ситуацію та припинити ховатись за спинами інших. Ви звикли допомагати комусь, але чомусь не вважаєте себе гідними допомоги. Не соромтеся звернутись до інших, хоча б для того, щоб час від часу виговоритися.

ТЕРЕЗИ

У Терезів починається дуже мотиваційний період у житті, коли вони відчують, що здатні досягнути значно більшого. Не бійтесь ставити перед собою нові цілі, не бійтесь мріяти та займатись тим, що приносить задоволення. Ваша рішучість допоможе у цьому. Також можлива нова любов, яка переверне всю вашу долю.

СКОРПІОН

Скорпіонам цей тиждень принесе порцію святкового настрою, але на цьому подарунки від зірок завершаться. Тому вмикайте імпровізацію та не піддавайтесь на провокації. Життя сповнене падінь та злетів, а зараз у вас починається ще той підйом. Вам таланитиме і у роботі, і у навчанні, і у коханні, і у фінансах. Так що, беріть від життя все, що хочете.

СТРІЛЕЦЬ

А от найбільшим щасливчиком цього тижня стануть Стрільці, яких удача супроводжуватиме у всьому. Залишається лише почати робити те, про що ви давно думаєте. А далі все піде доволі швидко та успішно, адже ви справді талановита людина. На вихідні бажано розслабитися. Влаштуйте собі дружні посиденьки з друзями за чашкою чаю.

КОЗЕРІГ

Тим часом Козероги можуть відчути цього тижня серйозну апатію до всього. Якщо ця хвиля вже не вперше вас накриває, то пора звернутись до спеціалістів або хоча б не відмовлятись від спілкування з друзями. Не можна зачинятись наодинці з проблемами. Так, ви в житті наробили дійсно багато помилок, але потрібно рухатись вперед, незважаючи ні на що.

ВОДОЛІЙ

Водоліям тиждень принесе порцію нових мрій та натхнення, тому саме час просто насолоджуватись погодою  за вікном… і не має значення, чи на дворі дощ, чи сніг, чи тепло, чи холодно, ви вмієте радіти життю так, як не вміють інші. Коли ж ще ви зможете зупинитись та побачити казку навколо, якщо не взимку?

РИБИ

Риби знову не в хорошому гуморі і це насправді серйозна проблема. Якщо ви не знайдете в собі сили, щоб просто налаштуватись на позитивну хвилю, то як зможете бачите щось хороше у світі та йти до своїх цілей? Пора знайти способі підбадьорювати себе. Проведіть більше часу з друзями, з рідними, побувайте на природі. Це підніме вам настрій і дасть сили, щоб рухатися далі.

ЗакарпатПост