Рослинне харчування краще не лише для природи, але й для власного здоров’я

За останні кілька карантинних місяців ми побачили зміни і з птахами, і з повітрям. Машини зникли, все затихло. Земля ніби нам дякує і ми це відчуваємо, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Люди можуть змінити свою поведінку. Наприклад, під час пандемії викиди парникових газів знизилися на 6 відсотків – за даними ООН, попит на нафту знизився на 90 тисяч барелів на день – за даними міжнародного енергетичного агентства, а за даними НАСА, у атмосфері різко знизився діоксид азоту. Це показує нам можливості, залишається сподіватися, що це спонукає нас почати застосовувати будь-які з більш стійких рішень.

 Якщо ми все зупинимо, відключимо на секунду, якщо кожен буде використовувати тільки рослини як ліки і в якості їжі, зціляться і наші тіла, і Земля.  Нам більше не потрібно буде турбуватися про пандемії, більше не доведеться турбуватися про майбутнє.

 Опитування, які вивчали споживання людьми рослинних продуктів показали, що в Великобританії 20 відсотків населення скоротили споживання м’яса, так само зменшили вживання яєць та молочних продуктів.  У США також інтенсивно почалося зростання продажів рослинних продуктів і можливо у 2021 році люди дійсно усвідомлять, що відбувається і будуть поступово робити відповідні зміни в своєму житті.

Добре, що поінформованість про природний спосіб життя зростає в геометричній прогресії , бо є наука і є беззаперечні факти. Рослинне набагато харчування краще не лише для навколишнього середовища, але й для власного здоров’я • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост