Я кохаю свого свекра, але боюсь зробити чоловікові боляче

Що робити, коли молода жінка закохується у батька чоловіка? А він ще й до того вдівець. При цьому вона має турботливого, доброго чоловіка і маленьку донечку. Як бути, коли лягати в ліжко хочеться з іншим і у всіх мрії тільки він? До редакції газети «ЯСНО» звернулася закарпатка Світлана Лемак. Жінка просить ради від читачів, бо не знає, що робити.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Я росла без батька, мені завжди не вистачало уваги чоловіків. Мені завжди подобалися старші від мене на багато років. У школі я ніколи не зустрічалася з однолітками, коли навчалася в університеті, крутила романи з викладачами…. але всі вони  були одруженими і все швидко закінчувалося.

Мені 28. Моєму Володимиру – 32, а його батькові 60. Свекор дуже симпатичний чоловік, культурний, галантний, вихований, люб’язний. Його дружина померла багато років тому і чоловіка виростив він один. Володя переконаний, що батько зміг замінити йому матір, усьому в житті навчив.

Мені він сподобався з першого погляду, ще під час знайомства, коли приїхав до моїх батьків сватати мене.

Із Володимиром же ми по знайомилися на роботі. разом працювали. Не можу сказати, що я його кохала. але мене підкупила його доброта. Мені з ним добре, спокійно, однак я його не кохаю. Ми одружилися три роки тому і нашій донечці тільки два роки.

Усе було б добре, та мене неймовірно тягне на свекра. Ми живемо разом із ним  у великому будинку. Якось Михайло прихворів і я часто заходила до його кімнати. Приносила їжу, ліки, робила йому уколи, коли він торкався моєї руки, я танула і втрачала рівновагу.  Це було випадково, але мені було дуже приємно. Після цього чоловік на кілька днів поїхав по роботі до іншого міста. Ми залишились одні. Якось після вечері випили вина, розслабились, розговорились і я йому зізналась. що він мені подобається. Спочатку Михайла це згнітило. Він не знав, що робити і що казати. Та потім ми випили ще і я потягнула його в ліжко.

Розумію, що зробила неправильно, але я так довго чекала на такий момент, мені так хотілося відчути смак його губ, його ласки, обійми.  Це було неперевершено. У Михайла багато років не було жінок. Йому зі мною також сподобалося. Згодом ми ще кілька разів повторили це.

Однак нам обом дуже незручно перед Володею. Ми обоє його любимо, але любимо і один одного. Із жодним чоловіком я не відчувала такого задоволення, як із Михайлом. Про наші стосунки не знає ніхто. Ми дуже обережні і в присутності мого чоловіка ніколи не дозволяємо собі зайвого. але як буде потім? А що, якщо колись Володя про нас дізнається? А може йому взагалі варто про все розповісти?

Михайло не хоче. Він боїться синові завдати болю, переконує, що в дитинстві він і так пережив важке горе – втратив матір. Тож іще раз батько не хоче віддавати Володимира стресу.

Але завжди так тривати не може. Нам якось потрібно визначитись. Чи може все життя жити між двох вогнів, із двома чоловіками? Якщо Володимир дізнається правду. Він не вибачить нам обом і це справді може бути для нього дуже великою трагедією.

Як мені бути? Що мені робити? Як жити з цією любов’ю? І як нікого при цьому не образити? Як самій залишатися щасливою? • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост