Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №17

Пенсіонерам доведеться розмовляти з  бездушними банкоматами

Нещодавно Міністерство соціальної політики повідомило, що з 1 вересня усі пенсіонери отримуватимуть пенсії виключно на картки. Це не стосуватиметься лише тих, кому більше за 80 років та інвалідів 1 групи, тобто людей, які самі обслуговувати себе практично не можуть. Добре це чи погано? Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Хто прослуховує мій телефон?

Для чого ревниві  дружини хочуть контролювати своїх чоловіків

Не дарма кажуть, що хто володіє інформацією, той володіє світом. Дійсно деколи хочеться знати більше, ніж є така можливість. Наприклад, коли мова заходить про якісь злочини, або особисте життя. Такі бажання виникають у багатьох, але в Україні прослуховування фактично може нести за собою покарання. Утім можна використовувати і цілком законні речі, якщо мова не йде про державні справи. Хоча в цьому питанні ми лише за кілька останніх років  можемо також пригадати чимало скандалів в Уряді, серед вищого керівництва держави, політичної еліти нації. Більше у газеті ЯСНО.

Жінка 95 років зберігала шоколадне яйце з сюрпризом, подароване їй на Великдень

Невідомо, яких зусиль дитині коштувало утримання від солодкого, але спадкоємці шоколадного яйця їй вдячні. Виявляється, іграшки з смачних яєць столітньої давності коштують набагато дорожче, ніж пінгвінчики з «кіндер-сюрпризу». Подробиці – у газеті ЯСНО.

На Закарпатті є церква, яку будівельники знесли з гори до дороги

Її називають чорним корабликом

Дзвони, що старіші від церкви на ціле століття, мають унікальні цілющі властивості

Ужоцька дерев’яна церква, що на Великоберезнянщині,  є справжньою окрасою Закарпаття і могла б стати одним із найбільш цікавих туристичних маршрутів, адже історія в неї просто неймовірна. Це одна з найцікавіших споруд бойківського стилю. Вона настільки досконало вписується у природний краєвид на схилі узгір’я, що, здається, виросла на цьому місці. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Як жінки знущаються над собою і як від цього страждають діти

• Дитина народилася зі спіраллю в руці

• Лікар був у шоці. За 30 років стажу такого не бачив

• Жінки катують себе страшними засобами

Щоб задовольнити свої тваринні інстинкти та зробити чоловікові приємність, жінки вдаються до нечуваного. Вони заливають у  себе оцет, пхають у піхву лимон та часник, потім відчуваючи страшні страждання та болі. Хтось доходить до такого абсурду, що навіть підмивається сечею.  Якщо це бабські методи, то більш сучасними є протизаплідні ін’єкції та таблетки. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

У 19 років дівчина має розумовий розвиток 10-місячної дитини: ходить у памперсах, смокче соску та не вміє говорити

Я доглядаю за своєю «десятимісячною» дочкою останні 19 років

19-річна дівчина повністю залежить від свої 53-прічної мами. вона страждає через недіагностований стан і її розумовий розвиток. як у 10-місячної дитини, хоча фізично вона розвинулась. Утім підліток смокче пустушку, носить підгузки, і її сім’я повинна годувати і одягати її. Дівчина може ходити і гудіти в унісон, але знаходиться в постійному ризику важких епілептичних припадків. Говорити вона не вміє. Більше – у газеті ЯСНО.

Хлопець покрив усе тіло чорним татуюванням, залишивши білим тільки слово «зло», а тепер планує відрізати собі соски

25-річний хлопець витратив майже 330 тисяч гривень  на татуювання всього свого тіла в чорний колір і тепер планує покрити татуюванням іще й язик та видалити соски.

Яник три дні терпів біль від нанесення татуювання, і тепер на його спині можна побачити білим тільки слово «зло». Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Її обличчя спотворила рідкісна хвороба, не допомогли навіть 19 операцій

41-річна жінка з рідкісним захворюванням, через яке на її обличчі утворилася велика пухлина, каже, що вважає себе гарною. Діагноз артеріовенозна мальформація (АВМ) їй поставили, коли вона мала всього вісім місяців. Захворювання викликане аномальним скупченням судин, які з’єднують артерії та вени і порушують кровотік та циркуляцію кисню. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Закарпатка побувала у країні, де живуть найщасливіші на планеті люди

Від них варто повчитись, як дотримуватися чистоти,  любити природу і цінувати своє

Норвегія – це невелика країна з найвищим у світі індексом щастя серед населення. Чому норвежці відчувають себе такими вдоволеними життям? Що там такого особливого? Чого нам потрібно від них повчитися?

Українська спортсменка та екстремалка  Мирослава Беца поїхала в Норвегію не тільки, щоб помилуватися красотами, вона хотіла відвідати енергетичні місця сили, відчути той спокій, який там витає у повітрі. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

90-кілограмова собацюра втрачала свідомість від малюсіньких песиків

Вівчарка-переросток перелітала через огорожу, як горобець, носила господині ручку та газети

Собаки бувають неймовірно цікавими і деякі з них вміють витворяти нечувані речі. А ще вони можуть мати трохи незвичний для себе вигляд. Працівниця газети «ЯСНО» мала німецьку вівчарку Шебу, яка виросла набагато більшою за інші вівчарки і сягала розмірів великого дога, але при цьому була настільки доброю і не агресивною, що боялася маленьких пекінесів. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік збив людину і хоче привести його вдову в наш будинок

Я заміжня 10 років, чоловік хороший, є діти. Але моє життя стало більше схожн на страшний сон, коли чоловік на машині збив людину на смерть. Це сталося кілька років тому і він був в нетверезому стані. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Сподівалася, що у дочки буде багатий чоловік, але вона вибрала хлопця, який пропонує жити в орендованій квартирі

Я завжди хотіла кращого для своєї дочки, тому завжди з критикою ставилася до чоловіків, з якими вона заводила стосунки. Вона розумна, красива, готує і прибирає. А що від дружини-то потрібно ще? Я завжди сподівалася, що у неї буде гідний чоловік, який буде багато заробляти. Нам не потрібен був мільйонер з особистим літаком, а хоча б чоловік, який вміє заробляти гроші. В результаті всі мої страхи втілилися в життя. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Колеги порадили чоловікові знайти іншу дружину і він задумався

 Ми з чоловіком багато років разом, і він ніколи мене не дорікав ні в дурості, ні в несмаку. Переїхали з маленького міста в обласний центр, бо чоловік отримав хорошу роботу. Щоб ближче познайомитися з колегами, було вирішено влаштувати вечерю в ресторані, поговорити в неформальній обстановці про справи і просто провести вечір в приємній компанії. Чоловік сказав, що всі будуть з дружинами, тому мені теж потрібно піти. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Мати налаштовує сина проти мене і не відпускає жити окремо

Мені вже 30 років, але життя склалося так, що я живу в одній квартирі з мамою і дитиною. Живемо разом вже три роки, і за цей час я пройшла всі кола пекла. Моя мама літня людина, але займається сином і дуже мені допомагає. Вона водить його в школу, на секції і до репетиторів, а я можу спокійно працювати і не відпрошуватися на батьківські збори. Здавалося б, що все складається добре, але насправді це не так. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Над 15-річною школяркою знущалися вчителі. Дівчинка не витримала і повісилась

У Запорізькій гімназії №47 вибухнув скандал. 15-річна школярка Віка вирішила вчинити суїцид і повісилася. Пізніше виявили передсмертну записку дівчинки, в якій вона поскаржилася на двох вчителів, які нібито займалися булінгом [цькуванням] щодо всього її класу. Також вона написала про однокласників, які її кривдили. Страшні подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка відкусила чоловікові яєчко, коли він намагався її зґвалтувати

• Жінка, яку місцеві називають Бруна, звинувачується в тому, що вона відкусила чоловіче яєчко

• Вона каже, що він її колишній хлопець і сусід

• Вона стверджує, що він напав на неї і намагався зґвалтувати її, коли вона чинила опір

• Але він переконує, що атака була неспровокованою

 Поліція проводить розслідування відносно жінки після того, як вона відкусила чоловікові яєчко.

Жінка зізналася в нападі, але каже, що її дії були самообороною, коли чоловік намагався її зґвалтувати. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Батьки через Інтернет  продали новонародженого сина

Пара наркоманів виставила в Інтернеті оголошення про продаж сина, аби купити наркотики.

Ціну встановили – майже 7000 фунтів стерлінгів (231 тисячу гривень)

Батьки почали торгувати своєю дитиною після укладення угоди з іншою парою, у якої виникли проблеми із зачаттям. Познайомились обидві родини через Інтернет • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост