Батьки через Інтернет продали новонародженого сина

Пара наркоманів виставила в Інтернеті оголошення про продаж сина, аби купити наркотики.

Ціну встановили – майже 7000 фунтів стерлінгів (231 тисячу гривень) Батьки почали торгувати своєю дитиною після укладення угоди з іншою парою, у якої виникли проблеми із зачаттям. Познайомились обидві родини через Інтернет, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як повідомили правоохоронці, подружжя Ван та Чжун з Китаю, було наркозалежним протягом  тривалого часу та мало великі борги. Жінка вживала наркотики навіть під час вагітності.

Чжун познайомилася з жінкою, яку звали Лан і яка разом з чоловіком Ченом роками не могла зачати дитя.

Раніше Чжун була ув’язнена за різні злочини, в тому числі за наркотики, пограбування та торгівлю дітьми. Але коли жінка народила другу дитину, її випустили на волю достроково.

Познайомившись із Лан, вона сказала їй, що не може дозволити собі виховати дитину і шукає сім’ю, яка б доглядала за нею. Жінки домовилися, що Чжун отримає 60 000 юанів (224 тисячі гривень) на харчування, а коли дитя народиться, його забере Лан.

Невдовзі Чжун народила здорового хлопчика. Протягом декількох годин Ван поспіхом покинув лікарню зі своєю дитиною. Але батьки не усвідомлювали, що вони перебували під наглядом поліції через історію зі зловживанням наркотиками.

Офіцери негайно почали розшукувати місцеперебування Ванга і на наступний день чоловіка затримали.  Новонародженого хлопчика знайшли в будинку Лан та Чена.

Суд засудив Вана до 5 років позбавлення волі, а Чжун на 13, оскільки у неї були невідбуті і попередні терміни. На хлопчиком же доглядатимуть дідусі та бабусі • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост