Колеги порадили чоловікові знайти іншу дружину і він задумався

 Ми з чоловіком багато років разом, і він ніколи мене не дорікав ні в дурості, ні в несмаку. Переїхали з маленького міста в обласний центр, бо чоловік отримав хорошу роботу. Щоб ближче познайомитися з колегами, було вирішено влаштувати вечерю в ресторані, поговорити в неформальній обстановці про справи і просто провести вечір в приємній компанії. Чоловік сказав, що всі будуть з дружинами, тому мені теж потрібно піти. Я дуже зраділа – за час переїзду я так потріпала собі нерви, що давно ні з ким не спілкувалася, тільки з родичами і людьми, які займалися питанням оформлення наших документів, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У зазначений день я вбралася від душі: коротке блискуче плаття, яке ніяк не було приводу «вигуляти», чоботи-ботфорти, шкіряна куртка. Образ доповнювали великі сережки і масивний браслет. Мені здавалося, що я королева.

Коли чоловік мене побачив, то насупився, тактовно запропонував переодягнутися, але я відмахнулася, пославшись, що ми вже запізнюємося. Як тільки ми прийшли в ресторан, я зрозуміла, наскільки недоречним був мій наряд. Інші дружини поглядали на мене і кидали зневажливі погляди, колеги чоловіка і зовсім думали, напевно, що я якась утриманка.

Не могла виправити становище навіть приємною бесідою. Загалом, я виглядала дуже недалекою і легковажною жінкою, хоча у мене дві вищі освіти і на шиї у чоловіка я ніколи не сиділа, завжди багато працювала і встигала стежити за собою.

Це був крах. Сильно на роботі чоловіка це не відбилося, але йому потрібно було залишити приємне враження, щоб далі комфортно працювати з колегами і бізнес-партнерами, та я явно зіпсувала його плани.

Додому ми їхали в повному мовчанні. Після цього чоловік мене на звані вечері більше не брав, а ще розповів, що на роботі йому тактовно натякнули про пошук більш підходящої супутниці. Я запитала, що він на це відповів? Він сказав, що промовчав.

Я розумію, що сама зіпсувала враження про себе, але мене душить образа, що чоловік за мене навіть не заступився. Прошу мене реабілітувати і взяти в наступний раз з собою, обіцяла попрацювати зі стилістами, щоб більше не сісти в калюжу. Сказав, подумає • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост