Закарпатка про Норвегію: водії дуже злагоджені, за два тижні ми не бачили жодної аварії

Закарпатка Мирослава Беца поділилися враженнями від поїздки в Норвегію. Вона  наголошує, що туристичні дороги відзначені спеціальними знаками і навіть у горах вони рівні, гладенькі, ідеальні, без пошкоджень, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

«Мене вразило, як там ведуться ремонтні роботи. Все обгороджено яскравими знаками. Водій здалека бачить, що йде ремонт. Частину шляху залишають для поїзду. І ще – там надзвичайно шикарні гарно освітлені тунелі. Гірські дороги дуже вузенькі. Практично місцями  об’їхатися двом машинам не можна. Наприклад, коли ми піднімалися до Язика Троля так було. Утім є рукави, де можна заїхати і пропустити зустрічний автомобіль. Водії діють дуже злагоджено між собою, поважають інших учасників дорожнього руху. Тож за 2 тижні ми не побачили жодну аварію. Помітити десь поліцію теж не довелося», – каже Мирослава Беца.

Загалом у Норвегії, за її словами, життя дороге, ціни високі. Скажімо, порція риби в ресторані коштує на наші гроші 600 гривень. Але багато що з продуктів можна придбати у супермаркетах за акційною ціною. Норвежці знижками активно користуються.

А побувати в цій чарівній скандинавській країні усім читачам газети «ЯСНО» вона радить хоча б для того, аби побачити довколишню красу, зануритись у себе, побути наодинці зі своїми думками • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост