АНОНС. Із очей закарпатки текли чорні сльози

Аби подобатись іншим, жінки вдаються до різних хитрощів. І з одного боку це спрацьовує, але з іншого – часто виходить боком. І не настільки жінки хочуть, аби їм говорили компліменти чоловіки, як їм хочеться викликати заздрість серед представниць своєї ж статі. І прикрашати себе  жінки почали не сьогодні і не вчора, це робили навіть до нашої ери, просто в сучасних умовах звідусіль лунає реклама: «Пофарбуй волосся і воно стане шовковистим, надай віям об’єму і твої очі будуть незабутніми, скористайся помадою і твій поцілунок стане пристрасним». Ну як не піддатися такій спокусі? Але чим закінчуються експерименти із зовнішністю для декого? Про це – у сповідях наших землячок газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Закарпатка нарощувала волосся два роки і стала майже лисою

Ірина завжди мріяла про довге густе біле волосся, але природа не нагородила її таким подарунком. Вона мала слабке, ламке, тоненьке волосся коричневого кольору. Але дівчині дуже хотілося стати блондинкою. Тож вона перефарбувалася. Хімікати, які використовуються для освітлення, роз’їли її кучері і волосся стало рівним та ще слабшим. Але подруга порадила вихід із ситуації і Іра ним скористалася, пише газета ЯСНО.

«Після фарбування я плакала, та Валя заспокоїла: «Не сумуй. Волосся відросте, – казала вона. – Біда коли мозок роз’їдає, це вже не відновлюється!» Я подумала, що вона каже правду…  і на певний час заспокоїлась. Але мрії про густу довгу шевелюру мене не покидали. Та й цього разу Валя прийшла з порадою. Вона порадила наростити волосся, адже нині це не проблема. Я загорілася і вирішила – це мій шанс на щастя. Мені так хотілося, аби сестра мені заздрила… адже вона також ніколи не мала довгих кіс. Подруга відвела мене до своєї знайомої перукарки і вона наростила мені волосся. Я не тямила себе від щастя, коли побачила власне відображення у дзеркалі. Я була справді гарною і подобалася собі, навіть мліла від радості!» • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост