Герой! Собацюра врятував життя жінці після аварії

Просто не вкладається в голову, наскільки розумні німецькі вівчарки. Навіть без спеціального навчання ці хвостаті здатні творити подвиги!

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

І ця історія стає ще одним підтвердженням, пише газета ЯСНО.

Після сварки з чоловіком американка Шеннон Лоріо сіла за кермо автомобіля і вирушила «поганяти» по шосе, щоб заспокоїти нерви. Автомобілів на дорозі не було і жінка все більше і більше збільшувала швидкість. Та в один момент впоратися з керуванням їй не вдалося і її машина полетіла на узбіччя, а сама вона опинилася за крок до смерті. Верхню частину тіла розпластало по багажнику, а ногами вона впиралася в сидіння.

Шеннон отримала серйозну травму голови й не могла поворухнутися. Вона втрачала свідомість і усвідомлювала, що без допомоги може загинути. Та вкотре прийшовши до тями, жінка відчула чиюсь присутність. Перед нею ніби з нізвідки з’явилася  величезденна темна тінь, а поруч чулося важке дихання.

Тварина почала злизувати кров з її обличчя і Шеннон знову втратила свідомість. Наступного разу її розум повернувся в той момент, коли собака почала стягувати її з машини, вчепившись зубами в куртку. Вівчарка  робила все можливе, аби привернути увагу інших водіїв і визволити жінку з металевої пастки.

Незабаром блиснули фари якогось автомобіля. Хтось зупинився і викликав службу порятунку та зателефонував чоловікові Шеннон. Жінка знову втратила свідомість і отямилася вже в лікарні. Через травми у неї виникла внутрішньочерепна кровотеча, яка могла призвести до смерті, якби Шеннон вчасно не знайшли. Завдяки допомозі вівчарки, яку назвали Героєм, жінка не просто вижила, а й уникла операції.

На жаль, залишити собаку собі Шеннон не змогла. Але розумний пес все одно знайшов новий будинок — Героя забрала жінка, яка займається дресуванням пошуково-рятувальних собак. «Він врятував мені життя без всякого тренування, — каже Шеннон. — Тільки подумайте, скільком людям він зможе допомогти після навчання. Він завжди буде моїм героєм!» • Більше новин читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост