Закарпатка нарощувала нігті, поки вони не стали паперовими

Людмила любила фарбувати нігті подругам з маленької. Навіть один період мріяла професійно займатись манікюром, бо гарно малювала. Утім свої фарбувала не часто. Чомусь на себе часу ніколи хронічно не вистачало. Та одного разу подруга вмовила її піти за компанію на манікюр… просто подивитись, як це робитимуть їй. І Люда не втрималась захотіла і собі. Занадто гарним їй здався результат роботи майстрині, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Дійсно нігті виглядали доглянутими. Акуратними, не треба було щотижня їх фарбувати лаком. Манікюр тримається приблизно місяць. Потім потрібно йти до манікюрниці. Вона наносить на ватні тампони спеціальний розчин, замотує нігті фольгою, аби створити парниковий ефект і щоб есенція роз’їла гель-лак, а потім зіскрібає спеціальним ножиком. Це займає хвилин 5-7. А вся процедура з нанесення гелю і малюнків триває близько години.

Поки майстриня працює, можна з нею дружно поговорити, або послухати музику. Жіночі розмови дуже захоплюють, тому жінкам подобаються подібні нібито дрібнички для себе, коханої. Та й нині модно мати нарощені  нігті. Хто так не робить постійно, то принаймні, перед важливими подіями більшість жінок навідуються до салонів для манікюру.

Але постійно покривати нігті гель-лаком не можна, бо результат може стати дуже нерайдужним.

«Я безперестанку покривала нігті гель-лаком протягом трьох років. Мені це подобалось. Щоразу ми з майстринею обговорювали, які будемо наносити малюнки, якого кольору будуть нігті. І це дуже захоплювало. Та одного разу я не змогла до неї піти через сімейні обставини. У мене захворіла мама і протягом двох місяців не могла від неї відлучитись на тривалий час. Лак із нігтів довелося здирати самій. Та я жахнулася, коли придивилася до своїх рук. Мої нігті були жовтими, як у покійника. Природний колір і рожевий відтінок зникли повністю. Крім того, вони стали тонкими, наче паперовими. Ламалися чи не щодня. Я вже повідрізала їх до основи, але вони трохи відростали і зразу ламалися. І так тривало близько півроку. Тільки потім вони почали відновлюватися. Уже хвилювалася, що ніколи не стануть такими, як раніше», – зізналася жінка. Ось які наслідки може мати тимчасова краса. Тому перед тим, як іти на подібні процедури, варто знати, чим вони можуть закінчитись • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост