Дівчина кинула свого хлопця та роботу, щоб зі своєю вівчаркою жити в фургоні

Називає себе найщасливішою людиною  у світі

Дівчина залишила свого хлопця на п’ять років, звільниласЯ з роботи, бо захотіла розпочати нове життя, сповнене пригод. Вона разом зі своєю вівчаркою Акелою оселилася в фургоні і подорожує світом, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

26-річна Ліннеа Шмельцер не має у фургоні водопроводу, душу та туалету, але, за її словами, вона цілком щаслива.

Дівчина витратила 7500 доларів  на ремонт фургона, який вона називає Того. Зараз вона живе в транспортному засобі в пустелі Айдахо.

Ліннеа раніше працювала виїзним інструктором у компанії з лікування пустель. І бути на природі їй так подобалося, що вона в один момент прийняла рішення піти з роботи.

Утім без діла дівчина не сидить. Подорожуючи, вона ще й відкрила власний бізнес галузі охорони здоров’я.

Хоча  Ліннеа і відчуває незручності через відсутність гарячої води, та вихід із ситуації знайти може. Вона підігріває її і так миється. У основному намагається користуватись громадськими туалетами. Поки не має у фургоні свого.

Особливо через дискомфорт дівчина не побивається, бо переконана, що безвихідних ситуацій немає і всі незручності лише тимчасові.

У травні 2020 року вона придбала Того за 20 000 доларів і витратила 7500 доларів на оновлення автомобіля, щоб зробити його більш комфортним.

«Я думала, що зі своїм хлопцем ми будемо завжди разом, та е так сталося. Тим не менше, и залишилися друзями, – розповідає Ліннеа. – Я насолоджувалася життям до фургона, будувала плани на майбутнє, багато часу проводила з друзями, працювала над стосунками з моїм партнером на той час і була активною в багатьох напрямках.  Але мені завжди хтілося чогось більшого, яскравішого, цікавішого. Глибоко в душі я знала, що моє життя насправді не було таким, яким мені цього хотілося б».

За словами дів чини, вона шукала більшої глибини життя, їй хотілося подорожей, емоцій та досвіду. Саме це підштовхнуло її до покупки Того.

Ліннеа сама відремонтувала фургон, додавши раму ліжка, шафи та дзеркала, провела електрику. Тоді ж вона вирішила, що не хоче мати у фургоні водяний насос чи унітаз, бо їй до снаги більш прості конструкції.

Використовуючи 6-літровий мішок для екскрементів та намет для душу, Ліннеа вдається зберегти відчуття свіжості.

«Я хотіла, щоб Того відчував себе крихітною каютою. Я знала, що буду проводити більшу частину часу наодинці, і мені хотілося більше простору, де б я могла відчувати себе затишно, – наголосила дівчина. – Я щаслива навіть без такої розкоші, к туалет та душ. Я справді вважаю прекрасним те, що маю можливість жити у своє задоволення і мені байдуже, що дехто цього не розуміє!».

Ліннея тримає обладнання під ліжком, яке називає гаражем. А це – пристрої для скелелазання, килимок для йоги та спальні мішки, а також спорядження Акели, яке включає рятувальний жилет, пакет та жилет для охолодження.

Дівчина наголошує, що її собака – найкращий супутник, якого вона обожнює.

«Акелі на моєму ліжку так само зручно, як і в нашому двомісному наметі в пустелі, – пояснює Ліннеа. – Вона є моїм найвищим партнером у подорожах і супутником. Навіть не можу уявити, що б я робила без неї! Вона також захищає фургон і мене, що робить наше життя набагато комфортнішим. Адже я завжди знаю, що моя улюблениця сповістить мене про небезпеку і якщо треба. Захистить від будь-кого».

Ліннеа використовує свою точку доступу до мобільного телефону для Інтернету, щоб залишатися на зв’язку із зовнішнім світом.  Що стосується приготування їжі, вона має плиту з пропаном та міні-холодильник. Ліннеа  стверджує, що дуже задоволена своїм побутом та загалом життям і найближчим часом нічого змінювати не збирається • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост