12-річна дівчинка хотіла приготувати яйця у мікрохвильовій, як бачила в Інтернеті, але отримала жахливі опіки

Дівчина хотіла приготувати страву, яку побачила в Інтернеті, але отримала уже сильні опіки і дивом не залишилася сліпою. Зараз їй не можна виходити на сонце, користуватися косметикою і постійно потрібно наносити на обличчя креми, хоча від дня від того страшного випадку пройшло вже багато часу, пише газета ЯСНО.

12 жовтня 2020 року Кірсті Браун з Англії украладала дочку Хеллі спати, коли з кухні почула пронизливий крик.

Спочатку 34-річна мама трьох дітей не звернула на звуки взагалі ніякої уваги, оскільки не раз чула крики своєї малечі. Жінка думала, що дітлахи просто бавляться.

Але коли її наречений 29-річний Майкл Сейл поклиав її прийти поглянути на очі 12-річної Кейді, вона зрозуміла, що щось не так.

Дівчинка збила собі кілька яєць і вирішила скористатися мікрохвильовою, аби повторити лайфхайк, побачений в Інтернеті.

Школярка пояснила: «Я скип’ятила воду, залила її в скляний глечик, розбивала в неї яйце і поставила в мікрохвильовку. Рецепт побачила у одній із соціальних мереж, вирішила повторити».

Однак Кейді не усвідомлювала, що мікрохвильову піч не потрібно ставити на максимальну температуру.

Вийнявши яйце, дівчинка відклала скляний глечик збоку і потягнулася до шафи над ним.

Але коли нишпорила над мискою, струмінь гарячої води вдарив їй прямо в обличчя, спричинивши сильні опіки повік, щік та носа.

При цьому Кейді радіє, що взагалі не залишилася сліпою, хоча переконує, що відчуття, які вона відчула, були найбільш болісними у її житті.

На щастя, майбутній вітчим зреагував миттєво, відвівши дівчину у ванну і пустивши на обличчя душ із холодної води.

«Я подивилася на неї, і мені здалося, що опік не дуже страшний. Але робити висновки було зарано, – пригадує Крісті. – Коли  я побачила її чоло, зрозуміла, що дитину потрібно везти до лікарні. Донька продовжувала обливати обличчя холодною водою. Поки я пакувала речі, із собою ми взяли рушники та ковдри, які дорогою також замочували у холодну воду і прикладали до вражених місць. Під час півгодинної їзди до лікарні, Кейді була напрочуд спокійною. Та лікарі були у шоці від її шкіри. Першочергово їй перевірили зір. На щастя, все було гаразд. Та коли ми зняли із чола рушник, жахнулися. На шкірі з’явилися величезні пухирі, а решта обличчя  була червонною».

Тож дівчинці зішкребли верхній шар шкіри, а потім нанесли на рани випалену шкіру оливкову олію і накладати пов’язку.

Незважаючи на нанесення оливкової олії тричі на день за вказівками, під шкіру Кейді все одно потрапила інфекція, і їй призначили семиденний курс антибіотиків.

Навіть через багато місяців після того нещасного випадку Кейді не може знаходитись під сонячним промінням між 11:00 та 16:00. У цей час вона намагається е виходити на вулицю взагалі. І так  оберігати шкіру від сонця потрібно ще два роки.

Більше того, підліткові не дозволяється наносити макіяж, хоча раніше дівчинка це дуже любила робити.

Також щоденно Кейді наносить на обличчя сонцезахисний крем із фактором 50, а також вона повинна носити шапку. Зараз Кірсті закликає людей не користуватись сумнівними відео з Інтернету, застерігати від цього дітей, а також родина більше ніколи не користується мікрохвильовою піччю • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост