Цуценя з головою пітбуля та тілом такси опинилося у притулку. Що з ним стало потім – вражає

Рамі – унікальний малюк

Останнім часом схрещування різних порід собак стає все більш популярним. Наприклад, лабрадора і пуделя, вівчарки та хаскі. Нові породи викликають у всьому світі величезний інтерес, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Тому коли у пітбуля і такси народилося цуценя – могло здатися, що це просто ще одна змішана порода. Але результат такого схрещування виявився незвичайним на вигляд.

Хоча ці дві породи і зовсім не схожі між собою, щеня вийшло  надзвичайно милим. Пітбуль має м’язистий торс, а такса короткі лапки і витягнуте тіло.

Але так сталося, що господарю малюк набрид, він викинув його на вулицю і воно опинилося у притулку. Персонал бачив різних собак, і також різних метисів, але цей незвичайний пес викликав у них неабиякий подив: ніхто не міг впізнати якої породи тварина.

Оскільки песик був ще зовсім молодим, у притулку подумали, що це просто пітбуль з короткими лапами. Але пізніше собака  ставав все більше схожим на таксу, з головою пітбуля.

Коли ветеринари змогли розпізнати, що це за метис, йому почали шукати йому нових господарів. Щоб прилаштувати незвичайного малюка якомога швидше опублікували пост в Інтернеті від імені самого пса, в якому написали:

«Привіт, мене звуть Рамі (таке ім’я дали йому в притулку), я шукаю собі новий будинок. Я дуже милий і не дуже слухняний, мені подобається бігати і багато грати. А ще у мене незвичайна зовнішність, як ви могли помітити!»

Крім тексту зоозахисники прикріпили кілька його найбільш вдалих і зворушливих фотографій. І почали чекати. Яке ж було здивування, коли допис про щеня подивилися понад тисячу осіб за один день.

Так цуценя стало популярним і привернуло увагу журналістів. Але підібрати йому хорошого господаря виявилося непросто. Працівники притулку придумали справжню перевірку для тих, хто хотів взяти собі Рамі. Але, в підсумку, коли тисячі людей звернулися з проханням забрати пса собі, у притулку вирішили зробити його талісманом закладу і залишити у себе.

Вони зазначили, що Рамі не дарма потрапив колись до них, це – знак, аби не віддавати його нікому. Крім того, наголосили, що популярність песика може привернути до притулку більшу увагу з боку людей, які зможуть забрати іншу собаку і дати їй шанс на краще життя. До того ж виявилося, що пес є унікальним не тільки за своїм походженням. Рамі дуже милий, грайливий, дружелюбний, він бере участь в емоційному лікуванні хворих, допомагаючи людям, які страждають від  депресії. Завдяки своїй «комунікабельності» собака також підтримує інших тварин і допомагаємо їм швидше освоїтися в притулку • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост