Десятирічного хлопчика прикували ланцюгом до сараю на два роки. Вижив, поїдаючи власні екскременти та їжу для кіз

Тим часом його батько, брати та сестри жили поруч у комфорті в розкішному будинку.

Коли його знайшли, не могли повірити очам навіть бувалі поліцейські. Дитина була в жахливому стані, знесилена та виснажена від голоду. Після смерті матері хлопчика, що страждав на епілепсію, просто викинули з хати у сарай до домашніх тварин. Не захотіли ділити з ним оселю дві мачухи, яких привів собі батько. У малюка також є 17 братів та сестер, але ніхто з них не взявся рятувати братика, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Хлопця прив’язали до дерев’яного стовпа біля сараю для худоби. За словами слідчого, що разом з медиками забирав дитину до лікарні, це найвищий прояв жорстокості у світі. Тоді він був майже голим, на ньому була лише велика футболка…  Так провело дитинча цілих 24 місяці… посеред бруду та екскрементів, між курми та козами.

Хлопець був настільки слабким, що йому було важко ходити. Його ноги нагадували тоненькі стеблини.

 «Йому відмовили у притулку, одязі, їжі, не кажучи про охорону здоров’я, – розповіли у поліції. – Його  утримували, як тварину, він харчувався залишком їжі кіз, навіть їв власні фекалії. Він втратив зв’язок зі світом і поводиться, як тварина. Найдивовижніше – це те, що його батько жив поруч у великому будинку разом із двома новими дружинами та іншими дітьми».

Зараз злих мачух та батька хлопчика заарештували, а самого малюка забрали до лікарні. Звати хлопця Джибрил Алія і він живе у Нігерії.

Один зі старших братів Джибріла повідомив, що хлопець страждав на епілепсію, тому родина прикувала його до сараю на вулиці, щоб перешкодити бродити. Також він додав, що на ніч його нібито відв’язували. Аби забезпечити хлопчику лікування та реабілітацію, будинок та автомобіль родини вилучили та продали • Більше унікальних життєвих історій у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост