Смерть подружжя у басейні – у кривавій воді плавали квіти та весільні ікони

Коли візит у гості може бути не просто невдалим, а запаморочливим від побаченого жахіття.

У Кривому Розі 82-річний чоловік завітав до своєї доньки, але від того, що застав у її лазні – ледве не зупинилося серце, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Її бездиханне тіло його Наталі плавало у басейні, а поруч – зять, з яким збиралася розлучатись.

Довкола небіжчиків у кривавій воді плавали квіти та ікона, з якою ще двадцять років тому, загибла пара одружилася.

Перше, що спало на думку бідолашному дідусеві, – подружжя вбив хтось невідомий.

Але ж хто міг вчинити подібне звірство?

Чоловік навіть гадки не має. Він знав, що у будинку були камери, але душогуб їх вчасно вивів із ладу.

Ще більше жахнулися поліцейські, коли витягли тіла подружжя, адже на жінці не було жодних ран, а чоловік – аж двічі пошматований в груди.

Що ж стало причиною загадкової смерті родини – з’ясовували «Надзвичайні новини».

Правд виявилася максимально приголомшуючою.

Маєток у спальному районі Кривого Рогу практично на березі річки, більш відомий як лазня. Заправляли родинним бізнесом Сергій та Наталя. Утім близько року тому подружжя вирішило розлучитися. 

Сусідка розповіла, що чоловік розлютився і почав усе розбивати, але потім пара через деякий час помирилася.

Взагалі у рішенні розірвати шлюб сімейство було не дуже впевнено – Наталя з Сергієм то сходилися, то розходилися, а навесні навіть відпочивали вдвох у Єгипті, але разом вже не жили. Через це чоловік не раз влаштовував гучні скандали. Суд навіть заборонив йому наближатися до коханої. Та попри це Сергій наважився перелізти через височезну огорожу.

Агресивний чоловік затягнув Наталю до басейну, де спочатку втопив її, а потім влучним ударом ножа прямісінько собі у серце впав замертво у воду поруч із коханою.

Батько 50-річної жінки не може оговтатись від пережитого.

Пригадує, що того дня ніяк не міг знайти її в будинку, та й на дзвінки вона не відповідала. Тож він викликав поліцію. Знайшов доньку вже разом із правоохоронцями, та, на жаль, мертвою у басейні.

Від побаченого  у нього ледь не зупинилося серце.

Зі злощасними квітами, що плавали поруч із трупами, Сергій прийшов до жінки просити про примирення. Потрапивши на територію, вимкнув Інтернет, аби камери його не зафіксували. Поліція не виключає і те, що подружжя вбили, однак наразі все вказує саме на те, що вкоротив віку собі та Наталі саме Сергій. Дуже прикро, що деякі любовні історії, що починаються гарно,  закінчуються настільки трагічно • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост