Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №34

Скільки коштує першокласник

Для першокласників перший похід у школу вважається святом. Для інших учнів це вже буденність. Тому найретельніше до початку навчального року готуються саме ті батьки, у яких у родині першачки. Вони ще не дуже знають, що потрібно для навчання, не дуже розбираються де і на чому можна заощадити, та й не дуже хочуть, якщо є гроші. Загалом закарпатці люблять балувати своїх чад і хочуть, щоб у них були і кращі ранці, ніж у інших, і кращі зошити, і краща спортивна форма. Все показово. Як навчатиметься дитина цікавить не так уже й багатьох батьків. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Подарунок на 2,7 мільярда доларів. Невже МВФ виплатить Україні гроші просто так?

Для підтримки світової економіки МВФ розподілить 650 мільярдів доларів серед 190 країн. Що отримає Україна та чому Володимир Зеленський приписує собі цю перемогу.

За два роки українці звикли, що в скарбницю Володимира Зеленського заносять лише перемоги. Проте цього разу, як виявилось, український президент “врятував” увесь світ. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Як і коли потрапив до Ужгорода залізний птах і куди зник меч із його дзьоба

Якщо вам доводилося бувати в Ужгородському замку, ви, ймовірно, помічали скульптуру величезного хижого птаха з розпростертими крилами. Таке враження, що цей бронзовий красень ось-ось здійметься в повітря. Для української культури турул є неіснуючим міфічним персонажем, який нічого не означає. Та не для угорців! А відомо, що протягом величезного періоду часу Закарпаття входило до складу Угорського Королівства та Австро-угорської імперії. Тож  турул оселився в Ужгороді абсолютно не випадково. І обрано для нього справді королівське місце – старовинний палац.  Тож що це за птах, як він потрапив до Ужгорода і куди поділася шабля з цього дзьобу? Подробиці – у газеті ЯСНО.

Як українці ділять майно і дітей при розлученні

Чому українці при розриві стосунків намагаються якомога болісніше вдарити партнера

Про це та інше газеті «ЯСНО» розповіла експерт програми «Стосується кожного», адвокат кандидат юридичних наук, професор кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін НПУ імені М.П.Драгоманова Леся Дубчак. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Хлопець клянеться, що коли вийде на волю, заживемо, та чи варто йому вірити?

Що робити дівчині, яка покохала людину, яка переступила через закон і зараз перебуває у місцях позбавлення волі? Чи виправить його в’язниця, чи повернеться на волю і знову візьметься за старе? Чи можна пов’язувати долю з таким, чи краще одразу розходитись? Самі ці питання непокоять закарпатку Оксану. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Чоловіка вибрала найдостойнішого і перспективного, а далі почала чекати, коли життя стане ідеальним

Що робити жінці, коли все в житті склалося не так, як мріяла. Ніби все в неї і є, але вона не відчуває повного комфорту і радості. До газети ЯСНО звернулася закарпатка Катерина. Вона просить поради у читачів. Більше – у газеті ЯСНО.

67-річна медсестра показала фото коли вийшла на пенсію: що улюблена робота робить з людьми

Жінка працювала 42 роки в лікарні. 67-річна медсестра показала, як вона виглядала на початку своєї кар’єри і коли вийшла на пенсію. Незважаючи на майже п’ять десятиліть, акушерка хараз выиглядає набагато краще, ніж у молодості. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Бабуся відсвяткувала свій 90-й день народження фотосесією у бальній сукні

Старенька відчула себе справжньою принцесою.

Рожева спідниця, маленька корона на голові, повітряні кульки і цифри на день народження. З чим зазвичай все це асоціюється? Правильно. Швидше за все всі відразу подумають про маленьку дівчинку років 8-10. Однак таке веселе, миле і ніжне свято сподобається навіть бабусям. Так вирішила 33-річна Стефані Перкінс. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Як реальні! Дівчина-кондитер створює приголомшливі квіти з цукру

До чого лише не додумуються творчі люди! Вони вміють створити шедеври практично з нічого, з того, що в кожного є під руками, але завдяки вмілому поєднанню фантазії та елементарних речей у них виходять просто приголомшливі шедеври! Але ут і додуматись до такого може далеко не кожен!Цукрові квіти австралійської кондитерки майже неможливо відрізнити від справжніх. Вони настільки реалістичні, що їх можна легко переплутати з тими, що ростуть на клумбах. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Мамі двох близнюків лікарі порадили спланувати похорони ще до їхнього народження, але діти вижили

У маленьких  Надії та Амелії виявили страшне захворювання – крихкість кісток ще тоді, коли вони були в утробі матері. Але жінка не здалася і зараз дівчатам по три роки й вони готуються йти в дитячий садок. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Кожен може зцілити себе вірою і силою думки

Американський генетик Брюс Ліптон стверджує, що за допомогою істинної віри, виключно силою думки людина здатна позбутися від будь-якої хвороби. І містики в цьому немає: дослідження Ліптона показали, що спрямований психічний вплив здатний змінювати… генетичний код організму. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Закарпатець помстився за побиття, убив знайомого і спробував втекти за кордон. Але не вдалося

31 травня минулого року близько 8 години ранку до поліції Рахова надійшло повідомлення від перехожих, що на одній із вулиць міста виявили тіло чоловіка без ознак життя. На місці події поліцейські встановили померлого. Ним виявився 47-річний місцевий мешканець. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Вожатий дитячого табору розбещував 10-річну дівчинку

18-річного мешканця Київщини затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

12 серпня об 11:45 годині у Бердянскьку до правоохоронців  надійшло повідомлення від жінки 1988 року народження про те, що в одному з дитячих таборів, вожатий вчиняв розпусні дії відносно її 10-річної доньки. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

14-річного підлітка убила 15-річна дівчина, порізане тіло знайшли у закинутій будівлі

14-річний підліток зустрічався з 15-річною дівчиною у закинутій будівлі, де згодом і знайшли його понівечене тіло. Неподалік села Сингаїв Житомирської області знайшли мертвим 14-річного місцевого жителя. Тіло підлітка виявили у закинутій будівлі під завалами цегли. У вбивстві хлопчика запідозрили його знайому, 15-річну жительку села Шатрища. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Ужгородці пропонують назвати котика Зеленський, Оцет, Шашлик, Ковід

Нещодавно вдячна читачка з Ужгорода подарувала редакції газети «Поради» котика.

Котик не малюк, але молодий. Йому 7 місяців. Жінка дуже любить тварин і підбирає на вулиці безпритульних. Їх так багато, що вона навіть перестала їм давати імена. Поступово тварин ужгородка прилаштовує, шукає їм нові родини, але їй постійно підкидають нових і нових. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чому не можна лаяти дитину, що приволокла додому цуценя або кошеня

Чому не можна лаяти дитину, що приволокла додому цуценя або кошеня. Чи можна забороняти дитині приносити додому бездомних тварин. Що робити, якщо дитина приходить додому, а у неї на руках кинуте кошеня? В принципі, ситуація в цьому плані досить стандартна. Дорослі починають говорити, мовляв, неси назад, де взяла. Або якщо кожного шкодувати, то на всіх не вистачить. Чи ні, ми не дозволяємо, за двері його. Звичайно, нікому не хочеться возитися з вуличною твариною. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО. Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост