Господиня викинула собача з вікна п`ятого поверху. Тварина загинула

У Кривому Розі судитимуть жінку, яка жорстоко вбила домашнього улюбленця. Свідками кривавих подій стали сусіди. Вони й вимагають він правоохоронців всебічного розслідування та покарання винної особи, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Свідок розповідає: “Спочатку був глухий удар, дуже сильний, а потім крик собаки».

Тетяна Дьоміна приголомшена жорстокістю, з якою вбили сусідську собаку. Злочин на очах чисельних свідків скоїла власниця тварини, повідомляє телеканал «Дніпро».

Тетяна Дьоміна – очевидиця: «Ця собака була викинута з 5 поверху господинею. Там був і господар, і господиня. Вони, мабуть, посварилися. Господиня спочатку викинула телефон чоловіка, а потім слідом викинула собаку».

 За кілька хвилин в пошуках телефону неадекватка вийшла на вулицю, розповідають обурені сусіди. На скупчення людей біля скаліченої, але ще живої тварини, жінка навіть не звернула уваги.

Світлана Павлова – очевидиця: “Я хочу сказати, щоб  не називали це «створіння»  жінкою, не ображайте жінок. Бо жінка  дитину ніколи не викине, не обідить, не бросить. А це якесь… помилка природи і все. Це не жінка!»

Пані Світлана згадує: власними силами тварину, яка  захлиналася кров’ю, негайно відвезли до ветеринарної клініки. Чотирилапого навіть почали оперувати, втім, зусилля фахівців виявилися марними.

Віктор Корольков – завідуючий ветеринарною клінікою: На жаль, собачка через 2 години померла, у неї були серйозні травми, не сумісні з життям. Це перелом хребта, це забої внутрішніх органів, відкрилася ротова кровотеча».

Звідки така жорстокість до домашнього улюбленця? Голова ОСББ твердить: подружжя, що пів року тому придбало квартиру в багатоповерхівці, веде замкнений спосіб життя.

 Валентина Рум`янцева – голова правління ОСББ: «Це нові люди, нові мешканці, ми їх практично не знаємо. Це страшна жорстокість, я взагалі дивуюся».

Оксана Матчина – мешканка багатоповерхівки: “Я не можу собі уявити, якою людиною треба бути, щоб швирнути у вікно собача, яке не може тобі дати здачу, яке не може за себе постояти, яке не може дати гідний відпір».

Та крім морального аспекту, в Україні є ще й правові наслідки такої поведінки. За умисні дії, що призвели до загибелі тварини, передбачена кримінальна відповідальність.

Світлана Павлова – очевидиця: “Це чудовисько, і треба тільки карати. Тільки карати, щоб не спустити  “на гальмах”, як кажуть, а щоб вона була покарана дійсно по закону”. Якщо провину жінки доведуть в суді, їй може загрожувати арешт строком до шести місяців або обмеженням волі до трьох років • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост