Вагітна в 12. Школярка чекає дитину від 17-річного хлопця

У Дроздівці, Чернігівської області 12-річна Наталя чекає дитину від 17-річного хлопця, зараз вона на шостому місяці вагітності і проживає разом з батьком майбутньої дитини, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про це повідомляє Суспільне.

«Я сиділа в хаті, вийшла на вулицю на лавочку в Інтернет зайти, коли заходить він у двір. Я спочатку засоромилась, почервоніла, як буряк була червона. Він запропонував статевий акт. Я спочатку відмовилася, а потім погодилася. Не знаю чому», — сказала дівчина.

За словами батька майбутньої дитини, батьки Наталії «пішли іншу хату протоплювати».

«Залишилися ми в одній хаті. Дід із бабою в одній кімнаті спали, ми — в іншій, але на різних ліжках. Якось це сталося, що я приліг до неї… Я мріяв стати батьком у 20 років, а вийшло — у 18», — сказав молодий чоловік.

Як заявила мати дівчинки Людмила, вона знала про ці відносини.

«Хотіла все зупинити, але вона мені сказала: „Мамо, якщо Сергій піде, я собі щось зроблю“. Мені ризикувати життям дитини?», — сказала мама.

Взимку Наталії часто ставало погано, в школі порадили звернутися до лікаря. УЗД показало більш десяти тижнів вагітності.

Сім’я вирішила переїхати в інше село — в Дроздівку. Наталя стала на облік до гінеколога.

За словами прессекретаря Нацполіції області Наталії Слабеняк, до Сергія приїхала поліція.

Спікер заявила, що 14 квітня в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що до них потрапила на прийом неповнолітня вагітна дівчина. Слідчий відкрив провадження за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від 10 до 15 років.

За словами самого Сергія, він не знав про покарання за секс з неповнолітньою.

Сім’я Наталії кілька років перебуває на обліку в соцслужб.

Директор Центру соціальних служб Куликовської селищної ради Лариса Карцева заявила, що з дівчиною спілкувався психолог.

«Висновки психолога, що мама недостатньо приділяла уваги доньці. Як бачимо, мама сама вела такий спосіб життя, тому дитина була поза увагою. Мама сама не очікувала, що таке трапиться. Зараз ми відвідуємо дану родину. Питання про вилучення дітей розглядалося», — сказала вона.

Головний лікар Чернігівського пологового будинку Василь Гусак заявив, що пологи в підлітковому віці – не рідкість. У минулому році тут народжувала 13-річна дівчина. Виховувати дитину Наталя планує разом з Сергієм. Хочуть одружитися, купити будинок і жити окремо від батьків • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост