На Закарпатті прикордонники затримали нелегалів та їх переправника

Сьогодні вночі у Великоберезнянському районі Закарпатської області оперативники Чопського загону спільно зі співробітниками сектору реагування патрульної поліції Ужгородського районного управління поліції затримали групу незаконних мігрантів та особу, яка, вірогідно, переправляла їх через кордон.

Закарпатські оголошення
Дай оголошення в газету — дзвони: 050 222 50 50, 067 666 90 90, 0312 61 99 99

У рамках проведення операції «Мігрант», оперативно-розшуковим відділом Чопського прикордонного загону було отримано інформацію про можливу організацію переправлення через кордон групи нелегалів.

З метою недопущення незаконного перетину держрубежу, оперативники спільно з військовослужбовцями відділу «Великий Березний» та співробітниками Нацполіції відстежили рух іноземців з міста Ужгород до села Кострино Великоберезнянського району. На околиці населеного пункту правоохоронці виявили легковий автомобіль «Renault” української реєстрації, у якому перебували п’ятеро іноземців. Водій та четверо його пасажирів мали при собі паспортні документи громадян Узбекистану.

У ході опитування вони визнали, що мали намір незаконно потрапити на територію ЄС в обхід пунктів пропуску.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ, – інформують в пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби 

ЗакарпатПост