Зустріла однокласницю-відмінницю. Вона зараз бомжує у Києві

Закарпатка хоче допомогти шкільній подрузі, але не знає як. Вона розповіла газеті ЯСНО сумну історію з життя і просить поради у читачів.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мені 42 роки і я зараз успішна жінка, маю свій бізнес. Живу в Ужгороді. У школі вчилася не дуже добре і нам у приклад завжди ставили Аллу, яка була відмінницею. Я не товаришувала з нею вона мене тоді навіть дратувала. Моя однокласниця подавала великі надії і після закінчення школи поїхала до Києва, де вчилася на історика. Ми всі думали, що вона стане великим вченим, мені ж класна керівниця пророкувала долю прибиральниці.

Вчитись я дійсно нікуди більше не пішла, разом з батьками на ринку почала продавати одяг, який ми привозили із-за кордону. Тоді цим багато хто займався. Справи у нас ішли добре і згодом я сама відкрила перший магазин, потім другий… Зараз я успішна жінку, маю чоловіка і дорослу доньку, яка навчається у Києві на юриста.

Нещодавно я поїхала до Аліси в гості у столицю і в метро побачила бомжиху. Страшна така, неохайна, брудна…. Та яким же було моє здивування. Коли вона покликала мене на ім’я. Виявляється, це наша Алла. Університет вона дійсно успішно закінчила, та вийшла заміж за злодія…. Разом із ним загриміла у в’язницю, а коли вийшла звідти, ні квартири, ні жодних статків у неї не було. Василя її вбили на зоні, тож житло відібрали родичі… Спилася з горя Алла, почала жити на вулиці.

Я дала їй грошей, повела в кафе поїсти. Вона почала проситися до мене пожити. Я  цього зробити не можу… чоловік би такого не зрозумів, та й ділити будинок із жінкою, яка мені ніколи не була до душі не маю бажання. Тим більше, що після відсидки від неї можна чекати все. Боюся я, не буду приховувати. Але мені все одно не хочеться її кидати напризволяще. Однак я не знаю, як їй допомогти. Дати певну суму грошей марно – все одно проп’є із дружками. Може є якісь реабілітаційні центри, де людей навчають правильно жити, змінюють їхні долі? Порадьте, будь ласка, хто знає  Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост