26-річна жінка зачала і народила природним шляхом ідентичних трійнят

Такий шанс є 1 на 200 мільйонів

Кеті Кроу і її партнер Роб Елліс з Великобританії були приголомшені, коли 12-тижневе сканування показало, що вони очікують на трійню, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У той час як однояйцеві близнюки з’являються на світ раз на  250 випадків, ідентичні трійнята набагато рідкісніші (один випадок на 200 мільйонів народжень). На щастя, троє хлопчиків народилися здоровими, але батьки зізналися, що їм довелося ставити мітки, щоб не переплутати малюків.

«Коли я дізналася, що вагітна трьома дітьми, подумала: «Ми не можемо дозволити собі велику машину або великий будинок․ Але моя бабуся сказала, що все відбувається не просто так, тож не випадково  життя підкинуло мені цей шанс. І тепер, коли вони тут, я просто відчуваю, що щаслива. Вони просто надзвичайні», – зізналася Кеті.

У пари є вже 4-річний син і вони намагалася завести ще одну дитину, щоб у Джейкоба був брат або сестра. Тож тепер у них з’явилися Едді, Томмі і Джошуа.

«Я почала залазити в свій старий одяг для вагітних і зрозуміла, що як для такого терміну він затісний, –  додала жінка. –  Через п’ять секунд після того, як лікарка поставила сканер мені на живіт, попросила зробити глибокий вдих. Я думала, що вона збирається повідомити мені погані новини, але лікарка просто сказала: «Я чую три удари серця». Нас із чоловіком відвели в іншу кімнату. Я плакала, а Роб був блідий як полотно».

У той час як вагітність тривала без серйозних проблем до 26-го тижня, медики потім виявили, що один з трійнят, мабуть, перестав набирати вагу. Після візиту до фахівця з багатоплідних пологів лікарі підтвердили, що Кеті дійсно чекала ідентичних трійнят. На 28 тижні вагітності у матері почалися перейми, які лікарі змогли вчасно зупинити.

Однак через 30 тижнів перейми поновилися, і Кеті була терміново доставлена ​​в лікарню, де їй зробили екстрений кесарів розтин і на світ з’явилося троє  здорових хлопчиків. Подякувавши персоналу лікарні, який піклувався про неї, 26-річна жінка сказала: «Вся команда впоралася з цим так неймовірно добре, що я навіть не знаю,  як віддячити їм» • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост