Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №1

Чому в Україні катастрофічно впала народжуваність

Готуємося до нового антирекорду

Такого за останні 30 років не було! В Україні катастрофічно впала народжуваність. Молодь думає, чи потрібно заводити малюків взагалі, адже економічна ситуація зараз така, що забезпечувати їх необхідним вдається далеко не всім. Про другу і третю дитину мова йде в одиниць. Звісно, не всі родини одинакові. Одні намагаються дати наступникам максимально все можливе, для цього навіть виїжджаючи працювати за кордон, але інші, що товаришують із оковитою і не контролюють народжуваність взагалі, про дітей не дбають зовсім. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Закарпаття може залишитися без лікарів?

Чому наші медики активно переїжджають до Словаччини

Рівно 10 років тому стався перший серйозний ультиматум медиків Словаччини, а потім і масове звільнення. Тоді, у листопаді 2011 року, звільнилося понад 2000 медиків. Уряд Словаччини змушений був ввести надзвичайний стан і таким чином змусити вийти на роботу медиків у 15 лікарнях. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Нова ціна газу уб’є виробників та породить цілу армію безробітних

Новий рік порадував нас новими цінами за комунальні послуги. На жаль, мова йде далеко не за покращення, а навпаки – про погіршення. І торкнеться це не лише газу та світла, але й продуктів харчування, різних послуг… Чому? Подробиці – у газеті ЯСНО.

Не поділили новорічну шапку: 33-річний закарпатець так побив підлітка, що той опинився у лікарні

Випадок трапився 1 січня  у Хусті.

У новорічну ніч, приблизно о 4 годині Хустського професійного ліцею між чоловіком та хлопцем виник словесний конфлікт, який закінчився бійкою. Чоловік ударив юнака, але невдало… бо хлопець упав на тротуар і отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому основи черепа та забою головного мозку. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Закарпатець напився, зчинив бійку і встромив ножа у живіт чоловікові, який намагався його зупинити

Коли розум затьмарює оковита, у дію йдуть не лише кулаки, але й ножі… Ціла кримінальна історія розігралася у Міжгір’ї. Там під прицілом холодної зброї опинилися зовсім випадкова людина, що мало не померла через те, що заступилася за знайомого. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Колись сестра відмовилася від чоловікового сина, а зараз не може завагітніти

Іноді життя підносить людині сюрпризи, яких ніхто не очікує. Найбільш прикро, коли несподіванки від людей, яких ми кохаємо. Саме такою історією із читачами газети ЯСНО поділилася закарпатка Світлана. Більше – у газеті ЯСНО.

У нас зі свекрухою 12 років ішла війна за серце Івана. Нещодавно виставила мене з дітьми за поріг, бо знайшла йому іншу

Мій чоловік – людина непогана, але повністю психологічно залежна від матері. Що вона скаже – те він і робить. А Катерина Антонівна – жінка зла, власна і ніколи не давала нам спокою.

Її одразу не влаштувало те, що я – не із багатої родини, але чомусь дозволила Івану одружитися зв мною. Жили ми з нею, бо своє житло купити не мали з чого, а моїх батьків ще 5 дітей, молодших за мене залишилося. Перепочинку свекруха не давала мені ніколи. Сама завжди жила у власне задоволення, а мене ганяла, як кобилу. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чому потрібно навчитися радіти навіть маленьким перемогам: 5 вагомих причин

Радість через невеликі перемоги є дуже важливою

Коли ми прагнемо досягти чогось великого, ми робимо безліч маленьких кроків і здобуваємо “проміжні” перемоги на шляху до мети. Найчастіше ми вважаємо їх чимось звичним і незначним. Але це не зовсім правильно. Ми розповімо про 5 причин, чому варто радіти і хвалити себе навіть за маленькі досягнення. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Як перестати витрачати гроші даремно

Витрачати гроші приємно і навіть корисно, але у всьому хороша міра.

Якщо ви підозрюєте, що ваші гроші витрачаються даремно, що сімейний бюджет міг би бути більше, а доходи — вище, наші поради припадуть вельми до речі. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Врятована свиня намалювала картину та заробила господині мільйони

Картина Пігкассо поставила на аукціоні рекорд вартості.

На одній з приватних ферм в ПАР живе незвичайна хрюшка — її звуть Пігкассо (pig (англ.- “свиня”), і вона вміє малювати.

Останній шедевр “художниці” був проданий на аукціоні за рекордну для робіт тварин суму у 20 тисяч фунтів (без малого 730 тис. гривень). Подробиці – у газеті ЯСНО.

Дівчина купила кошеня, але воно виросло майже до розміру вовка і гарчить ночами

Жінка купила миле маленьке кошеня на звичайному ринку. Виглядало воно прекрасно, було такою крихтою і милим створінням… Але вже через місяць у дами почалися смутні сумніви. А все тому, що звір якось вже дуже швидко ріс і спав побільше будь-якої кішки. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Чорна коза вкрала документи в чиновників, яким прийшлося за нею поганяти

Дивний інцидент, що стався в Уттар-Прадеші (Індія), не тільки повеселив користувачів інтернету, але і показав їм, наскільки хуліганистими бувають кози. Хоча головному герою, чиновнику з органу місцевого самоврядування (він називається панчаят), було не до веселощів. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Пес кинувся у воду, аби врятувати господаря

У Києві собака кинувся у крижану воду, щоб витягнути звідти хлопця, який тонув. За даними очевидців, інцидент стався на Русанівці. Спочатку тварина вибігла на лід та провалилася у крижану воду. Собаку кинувся рятувати хлопець, який також зненацька пішов під кригу. Після цього тварина вибралася з води та намагалася врятувати уже свого власника. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Модель перенесла сім операцій, щоб виглядати, як Кім Кардашян

27-річна Олена Омович пішла під ніж, щоб збільшити сідниці та груди, завдяки чому вона стала інфлюенсером із 1,6 мільйонами підписників у соцмережах.

Омович (хоча деякі джерела вказують, що її справжнє прізвище Богданова чи Нарчемашвілі) народилося у Львові. Вже у 15 років вона опинилася у центрі уваги, розпочавши свою модельну кар’єру. Популярність дівчина здобула як блогер у 2013 році. На той час Олена почала активно змінювати себе за допомогою хірургічних втручань. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Батьки з Італії відмовилися від дитини, народженої сурогатною мамою з України

Жінка, яка залишилася з дитиною після того, як сурогатні батьки дівчини кинули її, була спустошена новиною про те, що їй доведеться відмовитися від дитини.

Няня, ім’я якої не можна назвати через юридичні причини, доглядала за дівчинкою з моменту її народження в серпні минулого року, але тепер суд вимагає, щоб її віддали на усиновлення. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Незрячого сина зцілила йорданська вода

Ольга з Віктором були одружені вже багато років, а лелека все оминав їхній дім. І ось на трояндове весілля (десять літ після шлюбу) Бог зробив парі неймовірний подарунок: Оля завагітніла.

Подружжя добре жило, ніколи не сварилося, сум в очах з’являвся лише після чергового візиту до лікарів, які в один голос твердили, що у пари все нормально зі здоров’ям. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Ми двічі попрощалися з сином, коли він народився на 13 тижнів раніше терміну, але наш хлопчик — найкращий подарунок на Різдво

Як будь-які новоспечені батьки, 21-річна Кеті Норбері та 23-річний Адам Сміт раді були провести своє перше Різдво зі своїм новонародженим сином Елліотом.

Але відзначали вони цей день у відділенні інтенсивної терапії новонароджених Королівської лікарні Олдхем (Англія) після того, як Елліот з’явився на світ на 13 тижнів раніше, важивши крихітні 389 грамів, що менше навіть, ніж банка квасолі. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Іванна ходить босоніж навіть у люті морози і вважає, що це зцілило її від багатьох хвороб

Їй 32. Вона наша землячка, однак зараз уже кілька років мешкає у Швейцарії. Вважає, що загартовування найкраще починати взимку, а ще переконана, що ходіння босоніж зцілює від багатьох захворювань, адже контакт із землею не лише покращує кровообіг, але й внутрішньо оздоровлює людину на всіх рівнях – від фізичного до ментального. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Втратила на війні сина і пішла воювати замість нього

Хлопці та дівчата, які нині захищають нашу Батьківщину на Сході, називають Людмилу Менюк мамою. Після загибелі сина вона пішла на війну продовжувати захищати Україну – і стала мамою для тих, хто поруч.

– Так склалось, що нашу родину не оминула жодна трагедія нашої Батьківщини, – розповідає жителька міста Гайсин, що у Вінницькій області. – Дідусі брали участь у Другій світовій війні. Мій батько ліквідовував наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Помер від опромінення. В російсько-українській війні я втратила сина. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Хлопчик, який під час аудієнції сміливо підійшов і сів біля Папи, зцілився від важкої хвороби

Зовсім недавно практично у всіх світових ЗМІ появилося фото хлопчика, який під час загальної аудієнції підійшов і сів біля Папи. Фото цього хлопчика стали дуже популярними і облетіло цілий світ • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост