43 удари руками, ногами та віником: 33-річний закарпатець на очах у дітей холоднокровно убив співмешканку

Неймовірно страшна новина сколихнула Синевир ще в жовтні 2020 року. 33-річний чоловік на очах у двох малолітніх дітей холоднокровно убив свою співмешканку. Просто не вкладається в голову, як яким звірем потрібно бути, аби завдати нещасній жінці аж 43 удари кулаками, віником та дерев’яною палицею по різних частинах тіла. Помирала нещасна у страшних муках, адже викликати швидку після розправи закарпатець не збирався. Знайшли її тіло односельці аж наступного дня на місці пригоди. Після цього чоловіка затримали • Цілу статтю читай у газеті ЯСНО •

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ось що зазначено про цей моторошний випадок у Єдиному державному реєстрі удових рішень (імена дійових осіб у матеріалі замінено):

«8 жовтня 2020 року близько 21.00 години, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння та знаходячись у будинку, Василь затіяв сварку зі своєю співмешканкою, під час якої, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та їх караність, в присутності її дітей, з метою заподіяння смерті останній умисно наніс удар правою долонею руки по обличчю, після чого вхопивши її руками за верхній одяг за допомогою фізичної сили штовхнув до стіни, чим спричинив умисний удар по голові потерпілої. Продовжуючи свої злочинні дії та доводячи їх до кінця, взяв до рук віника з дерев`яною ручкою круглої форми, яким наніс близько десяти ударів потерпілій по різних частинах тіла, після чого взутими ногами умисно наніс більше п`яти ударів в область грудної клітки та живота, більше п`яти ударів руками по поверхні тіла, до тих пір як жінка перестала подавати ознаки життя. Потім підняв її з підлоги та поставив лежати на ліжко. Після цього, доводячи сій умисел на позбавлення життя, витягнувши ремінь з штанів наніс ним три удари по ногах.  Відтак ліг біля співмешканки та заснув до ранку».

Судово-медична експертиза виявила у покійної множинні розриви, крововиливи легень, забої матки, крововиливи у головний мозок, перелом хряща гортані, переломи ребер та масу інших травм, однак причиною смерті стала внутрішня кровотеча.

На початку судового розгляду чоловік свою провину визнавав повністю, однак під час допиту змінив показання та провину почав заперечувати, мовляв не мав наміру не бажав настання таких тяжких наслідків і вбивати жінку нібито не хотів, переконуючи, що його дії були обумовлені самою поведінкою померлої, оскільки за останній період їхнього спільного проживання жінка часто вживала спиртні напої, виносила з дому речі, могла травмуватися сама під час падіння, так як мала захворювання на епілепсію і він неодноразово відвозив її до лікарні. Надалі обвинувачений повністю заперечував факт заподіяння тілесних ушкоджень співмешканці, стверджуючи, що він не наносив їй ніяких ударів та побоїв і не застосовував для цього жодних предметів, що знаходилися в будинку • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост