Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №12

Як закарпатці перетворюють ріки на смітники

Пластикові ріки і пластикові береги на Закарпатті під час збільшення рівня води шокують. Таке страхітливе видовище можна побачити абсолютно у кожному населеному пункті, через який протікає будь-яка річка. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Вся правда про ліки: як обманюють людей

Нерідко люди кажуть, коли не бачать явного ефекту після прийому ліків, що вони підроблені, чи що не те виписав лікар. Але правда набагато страшніша. Газета ЯСНО пропонує вам коротко ознайомитися з уривками із книжки відомого медичного журналіста. Після прочитання його заміток ви набагато менше станете довіряти рецептам лікарів. Детально – у газеті  ЯСНО.

16-річна українка вийшла заміж за 50-річного чеченця

За 15 років народили 12 дітей

Чи можлива любов між 50-річним чоловіком та 16-річною дівчиною? Чи можна у 32 бути матір’ю 12 дітей? Чи може чеченський біженець стати справжнім патріотом України, вивчити українську  ще й навчати її тих, хто говорить на суржику в українському селі? Виявляється, так! І сьогодні газета «ЯСНО» розповість вам просто неймовірну історію кохання, яка розпочалась 15 років тому у одному з санаторіїв Закарпаття. Розповіла її агенту газети «ЯСНО « Олена Кинів із Київщини. Подробиці – у газеті ЯСНО.

«Я зрозуміла, що він не відпустить мою руку ніколи»: Як рак крові перевіряє почуття

Хвороба – тим більше така непроста як рак крові – часто є перевіркою почуттів. Хтось проходить цей іспит, а хтось не витримує. Ця недуга є серйозним іспитом на людяність для оточення тих, хто захворів, коли вони показують чи готові разом з хворим іти до кінця, відвойовувати кожен подих життя, підтримувати, підбадьорювати, надихати, чи просто є боягузами, які втікають від коханої людини, від життєвих реалій та від проблем. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

У 6 років дівчина успадкувала  10 мільйонів гривень від чужого діда

Жінка, яка успадкувала 10 мільйонів гривень у віці шести років після того, як дідусь-пенсіонер позбавив усіх інших родичів заповіту лише за вісім днів до смерті, стверджує, що гроші зруйнували їй життя.

Кеті Ловрідж, якій зараз 27 років, переконує, що люди все ще вважають, ніби вона стала жертвою сексуального насильства після того, як їй подарували маєток. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Після 22 викиднів жінка завагітніла, але вагітність довелося переривати

Жінка розповіла, як після 22 викиднів вона нарешті завагітніла природним шляхом, але була змушена перервати вагітність. При цьому не один, а два рази.

Джеймі Райхенбах з Флориди, США, поділився своєю історією в особистому нарисі, який опублікував  ”  Love What Matters” . Більше – у газеті ЯСНО.

26-річна дівчина навіть не підозрювала, що носом можна дихати

Він у неї був завжди закладений

Тейлор Хей з самого раннього віку страждала на проблеми з носом і не могла вдихнути ніздрями.

Вона вважала, що це нормально і так відбувається у всіх людей, поки хтось не сказав їй, що дихати носом набагато легше, ніж ротом, особливо уві сні. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Лікарка розповіла, чим небезпечний тривалий сон

Багато встають на роботу рано вранці, а по вихідним люблять відсипатися і лежати в ліжку. Кандидатка медичних наук Ірина Добрецова заявила, що така звичка може виявитися згубною для організму. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Чоловік поїхав на заробітки і знайшов там іншу, а я залишилась із трьома дітьми

Що робити жінці, коли чоловік її кидає. Сама вона не знає, як забезпечити і поставити на ноги дітей. Та й родина завжди жила щасливо і вона не може зрозуміти, що трапилось. До газети ЯСНО написала з проханням дати пораду закарпатка Ольга. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Дружина зізналася, що зраджувала мені з дванадцятьма чоловіками

Що робити чоловікові, коли він дізнається, що його дружина постійно мала коханців. У ліжку з нею побували всі його знайомі, навіть рідний брат. При цьому він не хоче з нею і розлучатись, і вибачити також не вдається. До редакції газети ЯСНО звернувся закарпатець Степан із проханням дати йому пораду. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Дружина зізналася, що зраджувала мені з дванадцятьма чоловіками

Що робити чоловікові, коли він дізнається, що його дружина постійно мала коханців. У ліжку з нею побували всі його знайомі, навіть рідний брат. При цьому він не хоче з нею і розлучатись, і вибачити також не вдається. До редакції газети ЯСНО звернувся закарпатець Степан із проханням дати йому пораду. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Дитина стрибнула у ванну з окропом і отримала 60 відсотків опіків тіла

Дитину ввели в медикаментозну кому і лікарі борються за її життя

Однорічна Надія отримала опіки 60 відсотків тіла після інциденту, який стався у Дніпрі.

Мати готувала для доньки ванну, аби покупати її, та не встигла додати холодної води, бо малеча стрибнула в окріп. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Тримав на дивані мертвого брата, бо боявся бути самотнім

Пізніше зізнався, що приховував смерть свого брата та прожив із трупом кілька місяців, оскільки йому було дуже одиноко.

52-річний Валерій не зміг знайти сили, щоб поховати свого улюбленого 42-річного  брата Андрія, який раптово помер восени минулої року і натомість жив поруч зі скелетом, що розкладався. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік убив співмешканку, спалив голову й руки-ноги, а тіло втопив

Під час сварки в гаражі чоловік ударив співмешканку кулаком, від чого жінка впала на гострий металевий виступ і знепритомніла. Пізніше зловмисник, намагаючись приховати злочин, розчленував тіло, аби уникнути відповідальності. Подія сталася у Білоцерківському районі Київської області. Про це повідомляють у поліції. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

25-річний чоловік убив двох жінок і ґвалтував мертву

Отримав довічне

На Дніпропетровщині 25-річний житель Васильківського району отримав довічне за подвійне вбивство і зґвалтування мертвої жінки. Таке рішення виніс Синельниківський міськрайонний суд.

У лютому 2018 року п’яний чоловік проходив повз будинок незнайомої односельчанки й в них стався конфлікт. Чоловік сильно побив жінку й душив її, доки вона не знепритомніла. На галас з будинку вийшла баба потерпілої. Чоловік забив її до смерті ногами та табуретом, повідомили в пресслужбі обласної прокуратури. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

10-річну дівчинку розбещував працівник школи

У Києві затримали підозрюваного у розбещенні 10-річної дівчинки у Дніпровському районі.

Ним виявився місцевий 31-річний житель, який працює в одній зі столичних шкіл заступником директора з господарської роботи. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Києва. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка на день народження вбила сина, а потім покінчила з собою

Кажуть, що в хлопчика був діагноз ДЦП

Тіла виявив господар будинку. Йому зателефонувала дочка, яка не могла потрапити додому через замкнені зсередини двері. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Півень зарізав господаря

В Індії бійцівський півень вбив свого господаря. Річ у тім, що до лап таких півнів прив’язують ножі, леза чи іншу зброю з гострими краями, щоб завдати більшої шкоди супернику. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

У Малюка стріляли та його били. Зараз у нього нова родина

У песика Малюка стріляли та його били, аж поки лапи його не відмовили. Задні лапи стерті до кісток, передніми собака намагався повзти. Таким восени його побачили волонтери й взялися рятувати. Те, що пес ходитиме, ніхто не обіцяв. А він узяв і пішов. Щоправда, забрати особливого песика все одно ніхто не наважувався, аж поки не побачили його в сюжеті ТСН. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Розлючена ведмедиця кинулася на мисливця, аби врятувати своїх дитинчат

Мисливцю Юраю зі Словаччини довелося захищати своє життя від розлюченого ведмедя. Він блукав з рушницею біля села Клаштор-під-Знєвом, коли зустрів ведмедицю, яка кинулася на нього, повалила на землю і почала кусати. Дивом тварина не заподіяла йому небезпеки для життя. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка голою катувала цуценят, кошенят та каченят, знімала садистське порно, аби виставити в Інтернет

Днями відбувся суд над живодер кою і вона отримала реальний тюремний термін. Її ув’язнили на п’ять з половиною років.

25-річна Христина Степаненко продавала відео, на яких було видно, як вона вбиває собак, котів та інших домашніх тварин у закритій групі у забороненій в Україні соціальній мережі.

Захисники прав тварин повідомили про неї правоохоронцям. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

У будинку загиблого дідуся залишились напризволяще 40 собак, десятки котів, папуг та морських свинок

Пекло, інакше не можна назвати середовище, в якому літній чоловік із Чехії  утримував сотні тварин. Він любив своїх собак, кроликів, папуг, голубів, морських свинок та котів, але вже не міг за ними належним чином доглядати. Коли старенький помер, родичі, з якими він до того часу не контактував, були у відчаї. Вони не мали уявлення про величезну кількість тварин, що жили в будинку посеред фекалій, безладу та мотлоху. На допомогу прийшли рятувальні служби • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост