Лавров прибув до Анталії на переговори з Кулебою про припинення війни

У четвер, 10 березня, у турецькій Анталії відбудуться переговори міністрів закордонних справ України та росії Дмитра Кулеби та Сергія Лаврова. Вони зустрінуться вперше з початку широкомастабного вторгення рф на нашу територію.

Як повідомили російські медіа, Лавров уже прибув до Анталії. Зі свого боку Кулеба напередодні озвучив очікування від цих переговорів, зазначивши, що вони досить стримані, пише Обозреватель

Лавров прибув до Анталії

Відео дняhttps://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.503.0_en.html#goog_1793582588Advertisement: 3:20

Глава українського МЗС наголосив, що завдяки діям сил оборони України та спільним скоординованим діям з партнерами щодо введення санкцій, підтримки оборони України, ізоляції Росії він їде на ці переговори з сильною позицією.

“Ми сильні, ми впевнені в собі, вичавлюватимемо максимум на користь України та українського народу. Що ми отримаємо на виході – це вже інше питання. Це залежить навіть від того, з якими інструкціями та директивами їде на переговори Лавров. Сподіваюся, він підійде до цих переговорів сумлінно, не з пропагандистської перспективи”, – наголосив Кулеба.

“Очікування у мене від переговорів стримані. Я не покладаю на них якихось завищених надій, але, безумовно, будемо вичавлювати максимум. Наш інтерес – це припинити вогонь, звільнити наші території, і третій пункт – це безумовне вирішення всіх гуманітарних катастроф, створених російською армією”, – сказав український міністр.

Кулеба озвучив очікування від зустрічі з Лавровим

ЗакарпатПост