Мама Ілона Маска приєдналася до тролінгу Кадирова: що вона написали у Twitter

Мей Маск відреагувала на “твіт” створений через зміну імені її сина у месенджері.

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

Мама відомого винахідника та голови компаній SpaceX та Tesla Ілона Маска Мей Маск прокоментувала зміну імені сина на “Ілона” у Twitter, пише ТСН

Це сталось після того, як Ілон Маск спеціально перейменував себе у соцмережі на Ілону Маск, тонко відповівши Кадирову на його зневажливе ставлення до нього.

Користувачі соціальної мережі підхопили цей тролінг і розмістили зображення, на якому показали, який би вигляд мав Ілон Маск, якщо б був жінкою.

Побачивши зображення сина у вигляді жінки, Мей Маск прокоментувала його.

“Ти така гарна, Ілоно”, — написала мама бізнесмена у Twitter.

©

Не залишився осторонь цієї теми і засновник Telegram Павло Дуров. Російський бізнесмен заявив, що вже зареєстрував нік “elona” для Ілона Маска у цьому месенджері.

©

Нагадаємо, усе розпочалось з того, що американський винахідник опублікував на своїй сторінці у Twitter допис, де написав, що викликав президента РФ Володимира Путіна на поєдинок. На кону – Україна.

Під цією публікацією очільник Чечні Рамзан Кадиров залишив коментар, що Ілона (мається на увазі Ілон, Ілоною Кадиров зневажливо назвав американського підприємця) має пройти в Чечні спеціальні бойові тренінги, аби бути готовим до зустрічі з Путіним. У відповідь Маск написав, що таке навчання дало б йому надто велику перевагу, тому він готовий бити Путіна однією лівою, хоч він і правша. Після цього американський бізнесмен спеціально перейменував себе у “Twitter” на Ілону Маск, тонко відповівши Кадирову на його зневажливе ставлення до нього.

ЗакарпатПост