Смертельний туризм на Закарпатті: рятувальники знайшли хлопця та його загиблого батька, які напередодні вийшли в гори

Смертельний туризм на Закарпатті. Упродовж вівторка, 5 квітня, тривали пошукові роботи в районі Мармароського масиву на Рахівщині.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Перше повідомлення надійшло до Служби порятунку о 07:05. Йшлося про групу з 7 осіб включно з провідником, які потребують допомоги. Їх розшуками займалися рятувальники спільно з прикордонниками. Останні виявили людей у закинутому будинку лісника на полонині Лисича. Рятувальники транспортували громадян до с. Ділове та передали працівникам прикордонслужби.

Того ж ранку, о 09:40, надійшов дзвінок стосовно батька й сина (жителі м.Київ), які вийшли в гори напередодні й відтоді не виходили на зв’язок із родичами. Останнім відомим місцем перебування людей була полонина Струнга. Однак там рятувальники не виявили слідів заблукалих.
Уже вночі волонтери знайшли сина з ознаками обмороження ніг на румунській стороні. Також під час проведення пошуків було виявлено тіло чоловічої статі. Наразі вирішується питання їхнього транспортування на територію України, повідомляє ДСНС України.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост