Увага! Живодер! В Ужгороді переселенець убиває голубів

Страшну новину у соцмережі оприлюднили Анжела Могорита разом з Ірою Желізкою.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

“Осе чучело нищить вбиває голубів жорстоко затопчує! Поліції повідомлено! Дайте йому ‚роботу ‚! , кому зустрінеться !Бо нема чим зайнятись дибілу! Ужгород ! Знайомимось! Район 16-ки . Живодер ! Не здавайте йому квартиру ! Репости ! Зробимо його відомим! Він вбивав на очах в дітей! Його прихистили , а воно ЖИВОДЕР! Не давайте прихисток вбивці!”, – зазначено у дописі.

А ось і коментар, що підтверджує достовірність інформації:

Іван Темніков: “Він це робив на очах у багатьох людей які стояли на зупинці .Коли я помітив що ця тварюка просто ганяе голубів ,то я пішов до нього ,щоб просто зробити зауваження,але нажаль не встиг ,вже в двух шагах він просто спеціально наступив ногою на одного голуба,Спитав чому він це зробив ,він перелякався ,і не міг нічого сказати ,шкода що не зробив фото паспорта ,він з Харкова біженець.Якраз підїхала маршрутка ,я попросив водія щоб він його не брав.Визвав поліцію ,його забрали,далі не знаю .Прохання до мешканців нашого міста ,якщо ви щось таке бачите ,не будьте байдужі ,я розумію що ніхто не хоче витрачати час на таку гидоту ,але якщо ми нічого не будемо робити ,то такі тварюки спочатку голубів будуть убивати а потім не дай Бог щось і гірше можуть зробити!

Якщо ви стали свідками подібного, негайно звертайтеся до поліції та зоозахисників! Живодер має бути покараний!!!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост