Жахливі картини у Бучі всюди

Подальші військові злочини у передмісті та маленьких містах очевидні ++ Генеральний прокурор України: «Думаю, про Бородянку доведеться говорити окремо»

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Мертві люди зі зв’язаними за спиною руками. Чоловік повертався, мабуть, із магазину, коли пролунали постріли. Поруч із його тілом розкидана картопля. Вона випала із поліетиленового пакету. Поряд із тілом іншого чоловіка сидить його собака. На багатьох трупах видно сліди розкладання, хоча за нормальної температури близько 0 градусів вони розкладаються дуже повільно. Люди, як Таня Недашківська (57), стоять перед руїнами свого життя – також її чоловік був убитий у Бучі росіянами.

З жахом дивиться весь світ на картину різанини в українському місті Буча (перед війною 36 500 жителів). Сотні трупів, сотні загиблих серед мирного населення – пов’язаних, які зазнали тортур, убитих, пише німецька газета bild.

Але масштаб військових злочинів армії кремлівського диктатора Володимира Путіна (69) набагато ширший, ніж передбачалося раніше.

Але звірячі злочини, скоєні в Бучі, – це лише «вершина айсберга», – припускає міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба (40).

Таня Недашкивска
Таня НедашкивскаФото: Родріго Абд / AP

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова (43) повідомила українському телебаченню, що «подібна гуманна ситуація» спостерігається і в інших населених пунктах України, з яких виведено російські війська.

Сьогодні всі погляди звернені на захід країни, на Бородянку (перед війною 13000 населення) і на схід, у передмісті Сум та Чернігова. У селища, села та маленькі міста, які були захоплені і зараз залишені російськими військами.

Схожі жахливі сцени розігралися і тут. Тут на нас чекає наступний жах путінського театру.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост