Словаччина скасувала всі вимоги на міжнародні перевезення для українських перевізників

Словаччина повністю скасувала всі дозвільні вимоги на міжнародні перевезення для українських перевізників.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм у своєму Telegram-каналі, пише “Європейська правда“.

“Тільки що отримали повідомлення від колег зі Словаччини про повне скасування усіх видів дозволів на міжнародні перевезення для українських перевізників”, – зазначив Найєм.

Таким чином, за його словами, три з чотирьох країн ЄС, з якими Україна має спільний кордон – Румунія, Угорщина та Словаччина – вже скасували дозвільну систему для транзитних та двосторонніх перевезень.

Найєм додав, що Україна також чекає на допомогу та позитивне рішення “з боку наших найбільших партнерів та друзів – Республіки Польща”.

“В умовах закриття наших портів та перенаправлення левової частини вантажів автомобільним транспортом, такі кроки з боку сусідів – це суттєва підтримка нашої економіки”, – додав Найєм.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост