На росії переслідують “тещу Зеленського”, яка насправді є лише її тезкою

За іронією долі, у Москві живе тезка тещі Володимира Зеленського – Ольга Кияшко.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Російські пропагандисти продовжують “рити землю”, аби хоч би як зганьбити українських героїв, український народ та українську владу. Посіпаки Кремля давно не гидують жодними методами, тому намагаються залізти навіть у сім’ю президента Володимира Зеленського, пише Обозреватель

Так, за даними видання “Медіазона”, визнаного у рф іноагентом, співробітники одного з ручних ЗМІ виявили “тещу” лідера України з московською пропискою. Правда в гонитві за фейковим ексклюзивом пропагандисти не спромоглися уточнити вік матері першої леді Олени Зеленської, у дівоцтві Кияшко.

15 квітня в під’їзд московському маркетологу 56-річній Ользі Кияшко зателефонували двоє незнайомих чоловіків. Оскільки її не було вдома, на дзвінок домофона відповіла сусідка. Між ними відбулася досить дивна розмова, де непрохані гості намагалися з’ясувати, з ким саме живе Ольга, а також “старенька вона чи молода”.

“Коли сусідка передала мені цю інформацію, я напружилася. Звичайно, гуглю: Володимир Тимофійович Кияшко. І розумію, що це тесть Зеленського, рівно з тим ім’ям і прізвищем. А відповідно теща Зеленського – це я. Ну як би я – Ольга Віталіївна Кияшко “Той факт, що теща народилася в 1953 році, а я в 1965-му, нікого не бентежить. Тому що, знайшовши інформацію про квартиру, люди точно могли зіставити та роки народження”, – розповіла “названа теща” українського гаранта.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост