Ужгородські художниці-аматорки запрошують на благодійний аукціон для потреб військових

Благодійний аукціон творчих робіт художниць-аматорів на підтримку 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Закарпатський легіон.

Щотижня – найсвіжіші новини у газеті ЯСНО

Три талановиті художниці-аматорки, психолог Олена Бузько, письменниця Вікторія Андрусів та громадський діяч Світлана Мітряєва об’єдналися у добрій справі, і виставлять свої картини на благодійному аукціоні у ресторані «Роза і русин».

Вікторії Андрусів: «Дорогі мої друзі. Хочу запросити вас на благодійний художній аматорський аукціон, що відбудеться в Ужгороді наступного тижня. Я усвідомлюю, що рівень моїх малюнків не дотягує, м‘яко кажучи, до фахового))) Попри все наважилася. Крапля в морі… Але крапля до краплі, й то вже океан… І дякую моїм колегам по пензлю – талановитим жінкам за співдружність!»

Гроші від продажу організатори аукціону направлять на підтримку 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Закарпатський легіон.

Благодійну акцію підтримала й відома віолончелістка Діана Гавата.

Аукціон пройде 21 квітня о 17-й годині. «Роза і русин» (Боздошський парк).

Інформація про художниць:

Вікторія Андрусів. Журналіст, поетеса, письменниця, сценарист. Автор 15 книг про психологію людських взаємин. Ужгородка, наразі проживає в м. Лос-Анджелес (США).

Світлана Мітряєва. Науковець, експерт, доктор філософії. Директор Центру аналізу регіональних ризиків , радниця дирекції НІСД. Сфера компетенції: регіональні аспекти національної безпеки держави, візова політика і практики країн ЄС. Заслужений діяч науки і техніки України.

Олена Бузько. Психолог, нарaзі пише роман, захоплюється образотворчим мистецтвом та дизайном інтер’єра. Киянка, яка вже 7 років проживає в Ужгороді та працює в сімейній Галереї – музеї ім. Наума Реркіна.

zakarpatpost.net