Як 128 Закарпатська бригада Великдень святкує. ФОТО

Цілою серією фото порадувала у соцмережі поділилася 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації на нашому каналі у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм  @zakarpatpost

Воєнно-польова паска: як 128 бригада відзначає Великдень (ФОТОРЕПОРТАЖ)Сьогодні, у світле свято Воскресіння Христового, бійці 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, котрі захищають Україну в зоні бойових дій, приймали вітання від своїх рідних (дистанційно), командирів і бригадного капелана. Отець Андрій приїхав на передову, щоб освятити паски для наших воїнів, і хоча теперішній Великдень бійці відзначають далеко від своїх сімей, а в ролі лозових кошиків часто виступають захисні шоломи, свято від цього не є меншим. Ще одна особливість цьогорічної паски – гуркіт канонади від ворожої артилерії, через яку більшість освячень доводилося проводити в закритих приміщеннях. Утім, незважаючи на такі воєнно-польові «родзинки», кожен боєць «Закарпатського легіону» отримав шматок смачної паски та інші традиційні великодні страви, які доставили на передову тилові підрозділи бригади, волонтери, рідні та близькі військових. Детальніше про святкування Воскресіння Христового в 128 бригаді – на наших фото.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост