Прилетить по кожному, хто наважиться втрутитися у війну: путін знову пригрозив світові “блискавичним ударом”

Президент країни-агресорки путін знов пригрозив світові нанести блискавичні удари у відповідь на допомогу Україні, пише ТСН

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

За його словами, кожна країна, яка “наважиться втрутитися” у війну росії проти України, отримає зустрічний удар з боку рф “зброєю, якою ніхто не може зараз похизуватися”.

Про це путін заявив під час виступу перед російськими парламентарями в Санкт-Петербурзі.

“Якщо хтось наважиться втрутитися в поточні події з боку й будуть створювати для Росії неприйнятні загрози стратегічного характеру, то мусять знати, що наша відповідь, удари у відповідь будуть блискавичними і швидкими”, — заявив путін.

Він наголосив, шо такої зброї, якою може вдарити росія, немає більше в жодної країни світу.

“У нас є для цього всі засоби – такі, якими ніхто не може зараз похизуватися. А ми хизуватися не будемо – ми будемо їх використовувати, якщо треба буде! І всі мають про це знати! Усі рішення в цьому стосунку вже ухвалено” — сказав путін.

Він переконаний, шо всі цілі й завдання у війні будуть “досягнуті”. Однак про які саме цілі йдеться, путін не розповів. 

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост