Адміністрація Байдена надсилає до Конгресу США запит на допомогу Україні у розмірі $33 млрд.

Як повідомляє CNBC, 33 млрд включають $20,4 млрд на військову допомогу і допомогу в забезпеченні безпеки. Із них $5 млрд у вигляді додаткових повноважень на виділення коштів, $6 млрд – на ініціативу сприяння безпеці України та $4 млрд на програму іноземного військового фінансування Держдепартаменту.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

У листі, який супроводжує його запит до Конгресу, Байден попередив законодавців, що ціна відмови від спроб зупинити президента Росії Володимира Путіна буде набагато вищою, ніж нинішня політична пропозиція президента США.

Докладно про своє рішення Байден має розповісти сьогодні під час виступу на підтримку України.

“Що я хочу роз’яснити Конгресу та американському народу, так це те, що ціна нездатності протистояти насильницькій агресії в Європі завжди була вищою, ніж ціна опору таким атакам”, – сказав Байден.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост