Як поразка путіна в Україні кардинально змінить світ: геополітичний прогноз Кіссинджера

путін прорахувався на міжнародній арені та у можливостях росії для ведення такої великої війни проти України.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Очільник кремля вже практично досяг тієї лінії, за якою лише ядерна зброя.

Свої прогнози щодо подальших дій президента рф в інтерв’ю Financial Times озвучив Генрі Кіссинджер, відомий автор розрядки з СРСР, 56-й держсекретар США, пише ТСН

“путін прорахувався в ситуації, з якою зіткнувся на міжнародній арені, і він, очевидно, прорахувався у можливостях росії для ведення такої великої війни. Треба зрозуміти, де внутрішня червона лінія протилежної сторони (ред. – путіна). Як довго продовжуватиметься ця ескалація і наскільки великі можливості для подальшої ескалації? Коли цієї точки буде досягнуто? Чи переросте вона в категорію зброї, яка за 70 років свого існування жодного разу не використовувалася?”, – зазначає Кіссинджер.

Він додав, що зустрічався з путіним приблизно раз на рік протягом 15 років і думав, що його переконання – це своєрідна містична віра в російську історію, що він відчував себе ображеним. 

Крім того Кіссинджер переконаний, що геополітична ситуація у світі зазнає значних змін після закінчення війни в Україні.

“І це не природно, що Китай і росія начебто мають однакові інтереси щодо всіх проблем. Після війни в Україні росії доведеться як мінімум переглянути свої відносини з Європою та своє спільне ставлення до НАТО. Думаю, нерозумно (ред. – з боку путіна) займати ворожу позицію одночасно щодо двох супротивників. Але це не означає, що хтось із них стане близьким другом Заходу”, – наголошує 56-й держсекретар США.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост