На росії погрожують, що постачання зброї Україні може перерости у ядерну війну

Накачування країнами НАТО України зброєю підвищують можливість переходу в повноцінну ядерну війну, заявив заступник голови Ради безпеки рф дмитро медведєв.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Джерело: Медведєв у Telegram, УП

Пряма мова Медведєва: “На порядок денний щосили намагаються запровадити тезу про те, що Росія лякає світ ядерним конфліктом.

В умовах розв’язаної західними країнами proxy war з росією хочу гранично ясно ще раз артикулювати й так очевидні всім розумним людям речі:

  1. Накачування країнами НАТО України зброєю, підготовка її військ до використання західної техніки, відправлення найманців та проведення навчань країн Альянсу біля наших кордонів підвищують ймовірність прямого та відкритого конфлікту НАТО з росією.
  2. Такий конфлікт завжди має ризик переходу в повноцінну ядерну війну”.

Деталі: Він додав, що це буде “катастрофічним для всіх сценарієм”.

Він також радить світовим лідерам “думати про наслідки і не захлинутися слиною у русофобії”.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост