путін злий, як чорт! Командувач Чорноморського флоту втратив свою посаду через «Москву»

Командувач Чорноморського флоту втратив свою посаду через «Москву»

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

За інформацією міністерства оборони Великобританії, з посади тимчасово відсторонено командувача Чорноморського флоту віце-адмірала Ігоря Осипова (на фото).

Причина – втрата крейсера “Москва”, який затонув у середині квітня після того, як був збитий українськими ракетами “Нептун”. Згідно з британськими джерелами, путін також звільнив російського генерал-лейтенанта Сергія Киселя через провал наступальної операції в Харківській області. Про ці два звільнення раніше повідомляли українські спецслужби.

росія їх не підтвердила. Однак було помічено, що 9 травня Осипов не був присутній на параді перемоги у москві, повідомляє німецьке видання BILD.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост