У росії починається хаос та безлад: кремлівський диктатор втрачає владу

Президент Росії Володимир Путін втрачає владу. Крім того, через погане здоров’я він спричинив зростання безладу і хаосу в Кремлі. Про це заявив колишній шпигун МІ-6 у Москві Крістофер Стіл для британської радіостанції LBC.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

За його словами, Путін повинен регулярно проходити медичну допомогу, тому в Москві практично немає чіткого політичного керівництва, пише novinky.cz

Сам Стіл детально спостерігав за ситуацією в Москві протягом трьох років, коли очолював МІ-6 в Росії. Він також зазначає, що президента постійно супроводжує бригада лікарів.

«У Кремлі наростають безлад і хаос. Від Путіна немає чіткого політичного керівництва. З військової точки зору командні структури також працюють не так, як повинні», – сказав Стіл LBC.

Стіл не перший, хто вказує на безсистемне військове командування під час вторгнення в Україну. Західні військові джерела заявили на тижні, що Путін особисто приймає оперативні та тактичні рішення, які повинні приймати полковники чи бригадні генерали.

Спроба повалення

Колишній розвідник МІ-6 також розповів про погіршення здоров’я Путіна, що вже давно стало темою. Росія заперечує щось не так з президентом. Стіл, посилаючись на свої джерела, назвати яких не може, сказав, що переговори в Кремлі необхідно регулярно призупиняти, щоб Путін міг отримати медичну допомогу.

«Це звичайне явище. Хоча Путін загнав у політичний кут, шансів, що Росія вийде з України, практично немає», – продовжив Стіл, який пропрацював на МІ6 22 роки.

Головний слідчий Bellingcat Христо Грозєв, який тривалий час займається ситуацією в Росії, заявив цього тижня в інтерв’ю Free Europe, що російські спецслужби ГРУ і ФСБ намагатимуться повалити Путіна , бо знають правду про те, що насправді. продовжувати.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост