Мирне населення в Бучі вбивали загони росармії, створені, щоб не воювати, а залякувати мирне населення

Про це повідомляє ГУР

читай тільки перевірені новини та замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост

▪️ Представник ГУР МО України прокоментував виданню “The New York Times” причини скоєння російськими солдатами злочинів у Бучі

▪️ Видання “The New York Times” проводить в Україні низку розслідувань злочинів, які були скоєні російськими військовослужбовцями. Зокрема, у представленій публікації йдеться про розслідування злочинів, що були скоєні під час окупації Бучі та участі в них військовослужбовців 64 окремої мотострілецької бригади зс рф.

▪️ Разом із представниками українських правоохоронних органів та свідків злочинів коментар виданню надав представник ГУР МО України, в якому він розповів про історію та особливості створення 64 омсбр, а також про передумови деградації особового складу російських військових формувань до рівня злочинців.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост