Бити на паздіря ворога бійцям 128-ї Закарпатської бригади допомагають нові дрони

Бійці нашої 128-ї ОГШБр, котрі сьогодні на передовій із ворогом, використовують сучасні засоби аеророзвідки

читай тільки перевірені новини • підтримуй своїх • замовляй рекламу на сайті ЗакарпатПост • e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляє Закарпатська ОВА

☝🏻 Немає нічого кращого, ніж подяка від наших бійців за підтримку та підтвердження ефективності роботи систем, якими ми забезпечуємо підрозділи для виконання завдань з оборони нашої країни. Ось таке фото активної роботи спеціальних засобів аеророзвідки на лінії зіткнення нам надіслали військовослужбовці 128-ї ОГШБр. З їхніх слів, системи максимально ефективні, що дозволило розширити обсяги виконання бойових завдань. Нові дрони розвивають швидкість до 80 км/год на висоті до 7000 метрів. І найголовніше – мають тепловізійну оптику для виявлення техніки та живої сили противника на великій відстані. Спецтехніку вдалося придбати завдяки нашим партнерам з 🇨🇿 Чехії, а саме Martinu та Filipu й братам Віталію і Віктору Качурам. Разом підтримуємо наші збройні формування усім необхідним для підвищення обороноздатності. Стоїмо разом, плече до плеча! 🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі! Слава Україні! Героям слава!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост