У 78 років угорський мер одружився на 18-річній матері 4-річного хлопчика

Андраш Сабо, 70-річний мер угорського міста Кунхедьес, у суботу одружився на 18-річній дівчині, матері-одиначці чотирирічного сина. Про це повідомляє угорська щоденна газета Blikk.

Читай тільки перевірені новини на сайті zakarpatpost.net

У листі цю подію назвали весіллям століття, адже до суботи багато жителів міста вважали, що це лише наклеп. По місту вже давно ходять чутки, що мер, обраний прем’єр-міністром ФІДЕС прем’єр-міністром Віктором Орбаном, хоче одружитися з жінкою, молодшою ​​на 60 років, повідомляє novinky.cz

«Я хотів бути там, щоб перевірити, чи це правда. Я не розумію різниці у віці, це нічого не дасть», – сказав 80-річний місцевий житель. 67-річний Джозеф знову сказав, що 18-річна дівчина ще дитина.

Навпаки, Еріка вийшла заміж за чоловіка, який старший на тридцять років і зовсім не засуджує мера. «Між нами також велика різниця, ми щасливо живемо разом і виростили трьох дітей», – відповідає Еріка. «Якщо є любов, ти її все одно не дасиш», — додала вона.

Деякі мешканці зазначають, що міський голова розлучився лише рік тому, а його колишня дружина також була значно молодшою.

Сабо очолював місто вже 16 років, а чотири роки тому його обрали найкращим мером усього Сольнського повіту. У місті проживає майже 8000 жителів.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост