Ужгородці обурені підняттям ціни до 12 гривень за проїзд в автобусах на міських маршрутах

Такий тариф прийняли на засіданні виконкому Ужгородської міськради.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Рішення набуде чинності з дня опублікування у друкованих засобах масової інформації, у міськраді кажуть, що воно зумовлене насамперед дуже суттєвим зростанням цін на пальне.

Ужгородці у коментарях на сайті міськради обурені, і не добирають слів. Ось деякі лише із більш як трьохсот коментарів:

Олександр Кропов: Електронний квиток коли буде? Пільговики коли будуть обліковані і їздити лише по спеціальним карткам? За дотриманням графіку руху і станом автобусів коли буде контроль? Як ціну піднімати то швидко все організовуєте, а як покращити умови перевезення (особливо на “приватних” маршрутах) – то щось ніяк у вас не виходить!

Алина Боринська:  Тупі перевізники ніколи про це не думають. В їх головах ніяк не працюють мізки, щоб скласти 2+2 , та зрозуміти, що з кожним підвищенням проїзду все менше людей починає їздити і в них менше прибутку.

Марина Гребенюк: Особливо за ці жовті маршрудки , переповнені ,які дихають на ладан давати 12 гривень ? Ну хотя би 10 гр , вже таке … Ви за людей трішки подумайте.

Міша Іванович: Ужгород як завжди попереду всіх, по підвищенню тарифів!Що тарифи на воду,що на перевезення,що на дерибан, щоб не спізнитись! Хіба топливо лиш в Ужгороді здорожчало,в якому місті вже підняли тарифи???!!! Одним словом,суки!

Екатерина Студзинская Губкович: ДодУшуйте…….на 12 грн. ЗРОБІТЬ ЧИСТОТУ І КОМФОРТ більш-менш,хоча б почніть з чистоти шторок.

Магдалина Озимок: Ви що там мухоморів наілися? Де брати людям гроші. Зарплати не підняли. Головне що ціни на все піднімаєте. Майте совість. То ужас.

Мар’яна Пасьович: Може міськрада мала б покроково працювати- спочатку зручність та комфорт для людей, а потім підвищений тариф. Зрозуміло, що подорожчання неминуче, але не за ці чурбаки.

Igor Krylyo: Б…ь зає…и. Зовсім уже ох…и там. Я розумію війна тепер,ціни піднялися і тд. Но блін, майте совість. Грошей нема зараз толком як і роботи,зарплата дуже урізається, скорочується персонал і тому подібне. 10 грн то багато, а тут сразу 12. І так пішком ходиться бо 8 грн много, а тепер взагалі хз що то буде. То просто пздц. Бракує слів,ужас якийсь.

Також, не пізніше  ніж за 15 календарних днів оголосити конкурс із перевезення пасажирів на міському автобусних маршрутах №№156, 4, 19 ,  – таке рішення прийняли на засіданні виконкому міськради Ужгорода.  

Із 31 травня на рік продовжили, шляхом укладення відповідної додаткової угоди, договір про перевезення на міському автобусному маршруті загального користування № 156 «вул. В’ячеслава Чорновола – міський цвинтар «Барвінок», який укладений виконкомом міської ради  із комунальним підприємством «Ужгородський муніципальний транспорт» Ужгородської міської ради. Дія цього договору припиняється після укладання договору з переможцем конкурсу.

Закарпатпост