У росії прийшла повістка сліпому від народження візочнику з ДЦП

Повістку у військкомат Набережних Човнів отримав 28-річний сліпий від народження інвалід-візочник з діагнозом ДЦП Сергій Сітдіков. За словами чоловіка, всі необхідні документи у військкомат були передані ще коли він перебував у дитячому будинку.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

“Але днями прийшола повістка на проходження медкомісії, а потім стали надходити дзвінки. Зараз я вважаюся ухилянтом, і мені треба їхати до слідчого відділу. При цьому несподівано з’ясувалося, що папка з моєю особистою справою зникла, а коли її знайшли, вона була порожня” — усі документи та медичний висновок пропали. Як таке могло статися?”, — журиться чоловік.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост