На Закарпатті затримали митника за хабар 10 тисяч доларів

Державного інспектора Закарпатської митниці Держмитслужби затримали працівники ДБР та ДСР Нацполіції України.

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Митника затримали під час отримання хабаря розміром 10 тисяч доларів, — йдеться у повідомленні на сторінці Державного бюро розслідувань у Facebook. Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років.

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

У Відомстві повідомили, що гроші митник планував отримати, за безперешкодний пропуск автомобіля.

“За таку суму посадовець обіцяв безперешкодно пропустити через митний кордон України легковий автомобіль, в якому знаходилось 200 тис. американських доларів, що були приховані від декларування”, — йдеться у повідомленні ДБР.

Інспектору митниці повідомили про підозру у отриманні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 ККУ). За це передбачено можливість позбавлення волі на строк до 10 років.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост