Нова провокація росіян в Маріуполі. Хотіли скомпроментувати Червоний хрест

Новину повідомив радник мера Маріуполя Андрющенко

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Нова провокація росіян в Маріуполі.
Вчора на каналах сателітів росії в так званої «днр» масово пішла інформація про «злочини Червоного хреста». Формальною підставою було використано обшук та огляд приміщення Червоного Хресту в Маріуполі по вул. Торгова. Того самого, що було знищено російською авіабомбою.
В приміщенні за твердженням окупантів було знайдено понад 1 тис. медичних карт дітей, з поміченими здоровими органами. Інструкцію про поводження зі зброєю для дітей. Та звіти про закупівлю інкубаторів для лабораторій, які призначено для вирощування біологічних мікроорганізмів.
Пропаганда робить висновок, що «Червоний Хрест» був організацію, яка прикривала полк Азов у вирощуванні бойових націоналістів з дитинства, планувала запустити процес масової трансплантації органів дітей на продаж та звісно – біо лабораторії. Коротше, без бойових голубів ніяк.
Все це було б смішно, але не варто забувати що саме «Червоний Хрест» є активним посередником гуманітарних місій по Маріуполю. Зокрема по Азовсталі. Варто чекати арештів робітників Червоного Хрест, нових «доказів» і всього цього лайна, як було з ОБСЕ.
Можна набирати нову порцію попкорну в очікуванні реакції світу та офіційного Червоного Хреста. Час пішов…

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост