Чи можете ви дивитися на путіна без огиди? На Київщині зробили трюк, коли бункерний веселить!

Для нормального українця зображення кремлівського карлика викликає природню огиду! Це нормально, це навіть правильна реакція організму. Зараз на адресу цієї людини лунають прокльони з усього світу!

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Але українці – народ веселий і креативний! У нас вміють знаходити позитив у всьому і  веселитись навіть тоді. Коли інші плачуть.

Так, на Київщині у Броварському районі з’явилася машина для відкачування вмісту вигрібних ям із портретом головного терориста останніх років – путіна. Чудовий рекламний хід! Дивитись на такого бункерного можна із гарним настроєм! Гарний приклад для водоканалів усієї України!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост