Бійцям закарпатської тероборони передали термінали Starlink

4 установки Starlink передав сьогодні заступник голови ОВА Олександр Пацкан 101-й окремій бригаді територіальної оборони. Їх відправлять на передову в місця дислокації закарпатських військових.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

«Завдяки безперебійному доступу до інтернету ще більше наших бійців зможуть підтримувати зв’язок з рідними. До того ж підключатися до мережі зможуть і місцеві мешканці населених пунктів, де мобільне покриття зруйноване», – підкреслив Олександр Пацкан.

За його словами, окрім терміналів Starlink, теробороні передали батареї безперебійного живлення та сонячні панелі до них від благодійного фонду імені Федора Шпига, повідомляє Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост